Folositi hartile pentru amenajare interioare inedite

O idee inedita de amenajare in interioare case este folosirea hartilor. Daca pana acum am avut nevoie de ele la orele de geografie, acum le putem decora si in interiorul unei case. Cu putina inspiratie si creativitate la indemana, hartile va pot transforma complet aspectul estetic al unei incaperi.

Incaperi creative si originale

hartile in amenajare interioara
hartile in amenajare interioara

Hartile reprezinta un element de decor creativ, potrivit pentru orice interior. Hartile va ofera o gama larga de modele, pe care sa le folositi in functie de stilul de amenajare dorit: harti geografice, industriale, rutiere, politice etc. Cu ajutorul unei harti, puteti accentua stilul de amenajare al unei incaperi. Astfel, aceasta poate fi amenajata in dormitor, in birou sau in living. Pentru a inveseli camera copilului, aveti posibilitatea de a folosi motivul calatoriei.

hartile in amenajare interioara
hartile in amenajare interioara

Puteti amenaja valize colorate, un glob pamantesc atarnat de tavan, harti suprapuse pe perete si un covor inspirat din aceasta tema. Exista in comert si decoratiuni interioare specifice, care sa accentueze intreaga incapere. O alta idee este sa apelati la existenta piratilor, pentru a obtine o incapere creativa si originala. Ca si accesorii, utilizati un cufar pentru depozitare, busola ca si element de decor sau motivul ancorei in materiale textile.

Element decorativ de amenajare surprinzator

hartile in amenajare interioara
hartile in amenajare interioara

Hartile reprezinta o optiune de amenajare potrivita persoanelor active, dinamice, carora le place sa calatoreasca, dar si persoanelor care prin natura meseriei, sunt pasionate de turism. Chiar si pentru cei fascinati pur si simplu de anumite tari, hartile pot reprezenta o necesitate in decorare. Acestea pot fi amenajate ca atare pe perete sau sub forma unor tapeturi moderne, pe care le gasiti in magazinele specializate. Exista chiar si harti magnetice, care va ofera mai multa usurinta in decorarea peretilor.

 

Ce parere aveti de folosirea hartilor in amenajari interioare? Ati dori sa le amenajati in interiorul casei dumneavoastre?

Sursa foto:http://www.amazinginteriordesign.com/interior-decorating-with-maps-for-your-home/

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.