img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Bucatarie / Foloseste piatra ca si material in amenajari bucatarii

Foloseste piatra ca si material in amenajari bucatarii

Materialele naturale precum caramida, lemnul si piatra sunt o alegere buna deoarece ofera caldura, luminozitate si senzatia de mai mult spatiu in amenajari interioare. Astazi vom discuta mai mult despre piatra, ca si material principal in decorarea unei bucatarii.

De ce sa utilizam piatra?

piatra in amenajare bucatarie
piatra in amenajare bucatarie

Cu toate ca o bucatarie realizata din piatra pare mai degraba desprinsa dintr-o casa de vacanta intr-o zona muntoasa, aceasta poate la fel de bine sa se integreze in bucataria unui apartament chic. Persoanele care isi doresc o bucatarie aparte, pot apela la piatra in combinatie cu stilul contemporan pentru a obtine un design interior modern. Design, stilul rustic nu este de neglijat si poate ramane ca stil de decor principal.

Pe langa asta, piatra este unul dintre cele mai longevive materiale existente si foarte rezistent in acelasi timp. Indiferent ca amenajati piatra intr-o casa sau intr-un apartament, cu siguranta acest material nu va crea probleme pe termen lung. De asemenea, curatatea sa este extrem de usoara si rapida.

Bucatarii moderne amenajate cu piatra

amenajare bucatarie
amenajare bucatarie

Ideile de amenajare sunt nenumarate, in functie de aspectul pe care vi-l doriti la final. Combinatia dintre piatra, mobila contemporana si lumina naturala sau artificiala integrata in interior este cu adevarat spectaculoasa. Astfel, pentru a va amenaja interiorul dorit nu ramane decat sa va hotarati unde anume sa folositi piatra ca si element de decor. De exemplu, puteti opta pentru insula de bucatarie realizata din piatra. Acest detaliu cu siguranta va fi extrem de apreciat!

In functie de tipul de piatra, cu aspect industrial sau unul slefuit, puteti chiar opta pentru un perete intreg din piatra in amenajari bucatarii. De asemenea, puteti oricand apela si la alte detalii precum stalpul de sustinere din zona bucatariei sau peretele ramas intre corpurile de mobilier din bucatarie.

Va dorim spor la amenajari cat mai frumoase in design interior!

Sursa poze: http://onehour.tumblr.com/post/6762576259

http://shannonberrey.com/_blog/Shannon_Berrey_Design_Blog/post/How_to_grow_you_kitchen_cabinets_diy_/
http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2015/06/rustic-stone-kitchen-woohome-2.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar