Elemente de perete inteligente

Raftul de perete pentru carti nu o instalam intr-un colt pentru o zi … Ci avem nevoie de mai multa planificare si efort pentru a monta o larga unitate de raft pentru carti pe perete. Aceste unitati de perete  pentru carti trebuie sa fie cu stil, sa tine o camera impreuna, precum si cartile si echipamentele de divertisment, intr-un cuvant sa actualizeze adevarata inovatie a conceptului de biblioteca.

Modele de unitati de rafturi de perete sunt piese de mobilier realizate de producatorul Italian, Misura Emme si prezinta o varietate larga de materiale si stiluri ca rafturile de perete sa pot fi realizate.  Panourile din care sunt alcatuiate au greutate mica, permite, ca  toata biblioteca sa fie suspentata, agatata, oferind un sentiment nou  de “lumina vizibila”. Pot fi suficient de mari pentru a acoperi un perete intreg dintr-o camera sau pot forma un perete despartitor prin separarea in doua zone a camerei.

 

Perete cu mai multe optiuni

 

Unele modele sunt destinate pentru mai mult decat carti, ele ofera, de asemenea, spatii pentru televizoare si sisteme de divertisment.

Un astfel de unitate de perete poate transforma complet aspectul si functionalitatea unei camere. Deoarece multe dintre ele sunt modulare si se instaleaza doar pentru camera in care sunt, acestea se pot adapta exact la dimensiunea si forma spatiului in care urmeaza a fi montat.

Deci in cazul in care sunteti in cautarea raftului de perete perfect, iata cateva optiuni …

Sursa poze: http://www.misuraemme.it/upload/pdf_catalogo/040420122012_cat_giorno_web.pdf

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.