Dulapuri pentru bucatarii moderne

Amenajarea bucatariei este foarte importanta deoarece este locul unde petrecem multe ori din zi pentru a pregati mancare si pentru a o savura. Alegerea dulapului de bucatarii moderne este dificila pentru ca sunt multe stiluri, culori si materiale dintre care puteti alege. Materialul din care este confectionat dulapul influenteaza stilul de amenajare a bucatariei. Trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie o varietate de materiale dintre care puteti alege: lemn, MDF, furnir.

Poza 2
amenajare bucatarie

Dulap din lemn natural pentru bucatarii moderne

O idee inspirata pentru dulapurile de bucatarii moderne se refera la alegerea celor lemnul masiv, ce sunt disponibile intr-o varietate de culori si stiluri. Acestea sunt durabile si fac fata cu brio trecerii timpului. Totusi, lemnul se dilata si se contracta in mod natural, de aceea este indicat ca dulapurile sa fie confectionate cu atentie pentru ca miscarea aceasta sa fie greu de observat. Dulapurile din lemn de nuc sau de stejar arata minunat si pot fi adaptate oricarui stil de amenajare. Un dezavantaj al lemnului natural este  faptul ca pretul este destul de ridicat.

 

Dulap din MDF pentru bucatarii moderne

MDF-ul se refera la mobilier din fibre fine de celuloza si sunt o metoda eficienta de a obtine mobilier modern de bucatarie la un pret avantajos. Aspectul rafinat si luxos al MDF-ului si rezistenta sporita sunt alte puncte forte ale acestui material. De asemenea, este si usor de prelucrat si de manevrat putand fi folosit pentru a confectiona dulapuri cu diferite forme si stiluri.

 

Dulap din furnir pentru bucatarii moderne

Aspectul placut al furnirului poate fi folosit cu succes pentru dulapurile din bucatarie. Printre punctele forte al furnirului se numara duritatea, flexibilitatea si stabilitatea. Furnirul poate fi finisat astfel incat dulapurile de bucatarie sa devina lucioase. Dulapurile din furnir mat sunt recomandate pentru a amenaja o bucatarie clasica, in timp ce, cele fabricate din lemn lucios sunt indicate pentru a decora bucatariile contemporane.

Sursa poze:

http://www.norfolkkitchenandbath.com/cabinets

http://www.houzz.com/ideabooks/4710942/thumbs/www.houzz.com/ideabooks/4710942/list/Kitchen-Cabinets

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.