Dormitor modern cu pat tip sanie

In ziua de azi, decizia de a decora dormitorul si pana la urma orice incapere din casa, devine din ce in ce mai grea, deoarece avem la dispozitie numeroase modele si stiluri de amenajare.

Cu toate acestea, alegerea patului in dormitor ramane o decizie importanta, asta pentru ca trebuie sa fie confortabil si rezistent in timp. Nu este o alegere usoara, insa de aceea suntem la dispozitia voastra ca sa va facilitam decizia. Una dintre variante este alegerea unui pat tip sanie pentru dormitorul mult dorit.

 

design dormitor
design dormitor

Pat sculptat cu forme interesante

Pentru a obtine dormitoare moderne, apelati la paturile tip sanie. Acestea au traversa si baza curbate sau in forma spiralata, ce ofera un design impresionant de revista. Astfel, dupa cum ii spune si numele, patul are aspectul unei sanii. Modelul a aparut inca din secolul 19, cand lumea a descoperit acest mobilier inedit care multumea destul de multe persoane. Acest pat tip sanie poate fi realizat din materiale si suprafete diferite precum lemn, ratan, aluminiu, fier sau piele.

 

design dormitor
design dormitor

Pat tip sanie – alegere excelenta pentru dormitor

In amenajari dormitoare, un pat tip sanie ofera un design modern si elegant. Daca optati penttru acest tip de pat, tineti cont mai intai de materialul din care este realizat si apoi aveti grija sa se potriveasca cu restul decorului din dormitor.

Patul tip sanie ofera mai mult decat design, si anume materiale calitative, confort si un mare plus estetic. De asemenea, ofera rezistenta si durabilitate, doi factori importanti in alegerea patului potrivit. Asadar, modelul reprezinta o solutie potrivita pentru a obtine un dormitor elegant si modern.

design dormitor
design dormitor

V-ar surade prezenta unui pat tip sanie in dormitorul vostru?

Sursa poze:http://pinterest.com/pin/32510428529569611/

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2011/02/Sleigh-Beds-2.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2011/02/Sleigh-Beds-8.jpg

http://pinterest.com/pin/252060910363869631/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.