Design relaxant in natura: casele Panchoran Retreat

Vara se apropie iar planurile de calatorie pentru vara aceasta trebuie completate cat mai repede. O calatorie de vis in natura este unul dintre lucrurile de care avem cu totii nevoie, departe de aglomeratia urbana. Iar casutele din Panchoran Retreat situate in Bali-Indonezia par a fi o alegere ideala pentru relaxare suprema.

Natura: padure exotica cu 6 casute de vis

In Bali-Indonezia cu siguranta veti gasi multe locuri frumoase de vizitat. Daca planuiti o calatorie in aceasta zona, nu trebuie sa ratati orasul Ubud care ascunde 6 casute amenajate in mod natural pentru a starni curiozitatea turistilor. Casutele sunt denumite in functie de conditiile pe care acestea le ofera turistilor pasionati de natura : Waterfall House, River House, Modern Waterfall House, Coconut House, Bamboo Garden House si Bale Gede. Fiecare casuta are specificul ei in concordanta cu natura , oferind un peisaj care iti taie respiratia la propriu.

 

 

 

 

 

Mobilier si stil de amenajare

Natura a fost sursa de inspiratie in constructia acestor 6 casute realizate numai din materiale naturale in design interior. Stilul de amenajare shabby chic este completat cu mobila din ratan si bambus, pereti din bambus si decoratiuni interioare simple. Piesele de mobilier naturale si materialele textile vaporoase din interior asigura luminozitate si o atmosfera aerisita in permanenta. Piscina de 26 de metri lungime sau cascadele spumoase inconjoara acest design interior, oferind o adevarata oaza de relaxare.

Voi v-ati facut deja planurile de vacanta?

 Sursa poze:

http://4.bp.blogspot.com/-yRhaNGEzHE0/TqzaAXzTqyI/AAAAAAAAAFs/4hW50wAdDF0/s1600/gallery.jpg

http://i1189.photobucket.com/albums/z422/curiousplaces888/panchoranretreatubudbali1.jpg

http://assets.inhabitat.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2011/05/panchoran-retreat-3-537×389.jpg

http://www.blessthisstuff.com/imagens/stuff/img_panchoran_retreat_bali_3.jpg

http://www.theasiavillaguide.com/images/Villa/Panchoran/Panchoran-SittingArea.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.