Design interior – un produs inovator – Powderglas

Design interior: Noutati

Design interior inspirat din natura cu efect unic. Designerul german Ulrike Krages a creeat un produs inovator pentru placari pereti numit Powderglas®.

“Uneori, gasim intre scoci si lemne purtate de apa, pietre mici de sticla. Slefuite de nisip si decolorate de apa sarata a marii, pietrile mici de sticla ne zambesc in culoarea lor. Unic, modelate de natura!” spune designerul Ulrike Krages.

Din aceasta sursa de inspiratie designerul a creeat Powderglas®.

powderglas

Aceasta “pulbere de sticla” este stratificata printr-un proces special, in care culoarea intra intr-o stransa legatura cu sticla. Astfel, acest lucru nu permite ca umezeala sa patrunda intre cele doua materiale. Aceasta legatura intre sticla si culoare este atat de puternica incat Powderglas® poate fi taiat sau gaurit.

Design interior deosebit cu Powderglas®

powderglas

Acest produs este rezultatul multor ani de experienta cu produsul de inalta calitate – sticla – in bucatarii de design si sectorul de design interior. Astfel, acest produs confera fiecarui perete un efect nobil si unic. Powderglas® este disponibil in dimensiuni standard de 30 x 60 cm, 60 x 60 cm si 60 x 120 cm. Dimensiuni speciale sunt disponibile la cerere.

Sursa articol si copyright poze: http://www.powderglas.de

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.