Design interior cu ciocolata in Polonia

In fiecare calatorie aveti posibilitatea de a vizita nu doar obiective turistice caracteristice zonei, dar si locuri inreresante care capteaza atentia turistilor. Un astfel de exemplu poate fi intalnit in orasul Opole din Polonia, o tara care ofera turistilor emotii vizuale.

Design interior in ciocolata cu lapte

design interior inedit
design interior inedit

In orasul Opole din Polonia veti gasi o cafenea delicioasa la propriu, care este amenajata inovativ in culorile alb si maro. Paleta de culori este completata pe alocuri si de negru, care ofera un dedisn interior complementar. Designul peretilor este efectiv invelit in ciocolata cu lapte, un lichid care pare ca se scurge incet pe perete.

design interior cu ciocolata
design interior cu ciocolata

Cafeneaua „Chocolate Bar” este denumita asemenea interiorului, care promite un deliciu vizual dar si gastronomic in acelasi timp. Proiectul a fost gandit de designerii de la Bro.Kat. care au redat vizual un spatiu primitor intr-un stil de amenajare contemporan.

 

Amenajare primitoare si relaxanta prin design interior

cafenea cu interior interesant
cafenea cu interior interesant

Designul interior este completat de un mobilier subtire si scaune simple de culoare maro care accentueaza amprenta contemporana a localului. Pentru a reda un spatiu primitor care invita la relaxare, s-a optat pentru lustre care par stropi mari de lapte. Meniul este evidentiat in mod creativ cu ajutorul unei table, pe care sunt notate cu creta alba sugestiile gastronimice. Intregul spatiu este aerisit si luminos datorita etajerelor simple care economisesc spatiu dar si de designul din sticla care inconjoara etajul superior al localului. Cafeneaua este completata cu decoratiuni interioare simple, precum vazele cu flori albe prezente la fiecare masa care ofera un plus de viata.

Voi ce parere aveti de acest local delicios? V-ar placea sa-l vizitati?

Sursa foto:

http://mocoloco.com/fresh2/upload/2012/10/chocolate_bar_by_brokat/chocolate_bar_bro_kat_3b-thumb-468×311-46139.jpg

http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/06/amazing-restaurant-bar-interior-design-29.jpg

http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/06/amazing-restaurant-bar-interior-design-30.jpg

http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/06/amazing-restaurant-bar-interior-design-31.jpg

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.