img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Copii / Design interior copii: 4 paturi supraetajate care va vor surprinde

Design interior copii: 4 paturi supraetajate care va vor surprinde

Cand este vorba de a amenaja camera copiilor, o multime de idei va stau la dispozitie. Cu siguranta, este camera cel mai usor de decorat din casa deoarece va puteti juca in orice mod posibil.

design interior camera copii
design interior camera copii

Patul este piesa de mobilier centrala care ocupa un loc important in camera copilului. Acesta trebuie sa provoace copii la distractie, dar sa fie si un magnet pentru somnul linistit si dulce al micutilor. De cele mai multe ori, paturile supraetajate reprezinta cea mai practica varianta, care salveaza spatiu in incapere. Noi va oferim 5 modele de paturi supraetajate, astfel incat voi sa faceti alegerea cat mai usor.

1. Casa de papusi de dimensiuni mari

A trecut timpul in care fetita voastra se juca cu papusile in casa. Este momentul sa se joace intr-o adevarata casa proprie si sa preia rolul de printesa. Patul supraetajat in forma de casa va invita la distractie maxima in fiecare zi, dar va fi si locul perfect de odihna in care printesa se va simti in siguranta.

2. Paturi care atarna

paturi care atarna
paturi care atarna

Modalitatea de prindere de tavan a paturilor supraetajate este ideala pentru micutii care nu au probleme cu inaltimea. Pentru ca aceasta solutie de amenajare sa fie cat mai sigura, prezenta unui specialist este indispensabila. Ce poate fi mai distractiv decat somnul intr-un pat care pluteste efectiv?

3. Dormitorul marinarilor

In amenajari dormitoare copii, tema marina va reprezenta mereu o idee creativa. In general, copii sunt fascinati de mare, comori, vapoare si viata subacvatica. De ce sa nu o amenajati chiar in dormitorul copiilor? Apelati la materiale usoare precum un pat supraetafat din lemn si faceti abuz de decoratiuni interioare cu caracter maritim.

4. Patul camion pentru copii fericiti

copii adora masina
copii adora camioanele

Un pat supraetajat care seamana cu un camion nu numai ca ofera un design interior creativ, dar cu siguranta va aduce zambetul pe buze celor mici. Realizati un astfel de mobilier personalizat, care va fi centrul de distractie al copiilor in dormitor.

Indiferent de oferta dorita, va stam la dispozitie cu idei si solutii de amenajare pentru camera copiilor. Spor la amenajare!

 Sursa poze:

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/03/Doll-House-Bunk-Bed-1.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/03/Nautical-Bunk-Bed-1.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/03/Truck-Bunk-Bed.jpg

http://www.houzz.com/photos/4000431/M-I-Homes-of-Tampa–Terra-Largo—-Corsica-Vi-Bonus-Hlm-Model-contemporary-kids-tampa

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar