Descoperiti lumea subacvatica la restaurantul Ithaa

Cum ar fi sa descoperim lumea subacvatica intr-un mod relaxant si placut? Restaurantul Ithaa are grija sa ne ofere o atmosfera de vis, in timp ce bem un pahar de vin cu prietenii sau avem o cina romantica.Acesta se afla pe insula Conrad Rangali din Maldive si reuneste cel mai spectaculos peisaj existent: o lume subacvatica in mediul sau natural.

 

Restaurantul Ithaa: o constructie inedita

restaurantul subacvatic
restaurantul subacvatic

Ithaa este primul restaurant subacvatic din lume care ofera o panorama a vegetatiei marine la 180 grade, datorita tavanului transparent.

Restaurantul a fost construit in anul 2004 de arhitectul M.J.Murphy din Noua Zeelanda. Intrarea include scari interioare in forma de spirala, care se afla intr-un pavilion acoperit. Cu toate acestea, unul dintre dezavantajele acestei cladiri este capacitatea redusa, si anume de 14 persoane.

Restaurantul pune la dispozitia clientilor oferte culinare din bucataria contemporana europeana, cu influente asiatice.

 

Design interior natural si plin de viata

restaurantul subacvatic
restaurantul subacvatic

Cladirea propune un design interior care te lasa de la prima vedere fara cuvinte. Fie ca optati pentru masa de pranz sau cina, puteti lua loc la una dintre mesele atent aranjate. Restaurantul asigura un mobilier din lemn, cu scaune din piele, care se integreaza cu succes in acest peisaj natural. Pe mese se disting veioze de culoare neagra, cu gat lung, nelipsite pentru intalnirile de afaceri.

restaurantul plin de viata
restaurantul plin de viata

Din interiorul acestui restaurant, lumea marina pare un spectacol cu adevarat special: mii se specii de pesti, in toate culorile si vegetatie marina bogata. Ce poate fi mai frumos de atat? Cu siguranta, este un restaurant plin de viata care ofera servicii ireprosabile, unde clientii cu gusturi fina se pot bucura in liniste de un pranz sau o cina business.

Sursa poze:http://www.koolgrub.com/images/photos/Ithaa-Undersea-Restaurant-1.jpg

http://www.tapja.com/wp-content/uploads/2012/06/Ithaa-under-sea-restaurant-with-fish.jpg

http://www.luxeshare.com/Uploads/picture/orginial/201210151210031350273783001823100.jpg

http://www.mymaldives.com/wp-content/uploads/ithaa-underwater-restaurant-rangali-island3.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.