Decoruri vesele pentru un balcon primavaratic

Florile, culorile vesele si accesoriile confortabile sunt principalele elemente care nu trebuie sa lipseasca din locuinta dvs. odata cu sosirea primaverii. Balconul este locul perfect pentru a crea un colt vesel si colorat, in care sa aduceti strop de primavara, o adiere proaspata.

Mai jos am pregatit cateva idei creative pe care le puteti folosi pentru a transforma balconul intr-un spatiu plin de prospetime, in care sa va retrageti pentru odihna si relaxare, dupa o zi obositoare de munca.

 

Balcon colorat

 coloratCum puteti aduce un strop de veselie in balconul dvs? Simplu: cu piese de mobilier colorate, perne decorative si multe flori proaspete! O combinatie dintre aceste elemente de amenajare, impreuna cu flori multicolore in ghivece de teracota, in nuante aprinse precum galben, albastru electrizant, rosu sau portocaliu pot crea un efect cromatic spectaculos.

 

Balcon minimalist

Daca locuiti la ultimul etaj si beneficiati de un balcon spatios, va puteti amenaja o adevarata oaza de liniste si relaxare! Decorati-va spatiul avut la dispozitie cu perne confortabile, ghivece imense cu flori si gazon artificial, pentru un decor primitor si intim.

 

Balcon romantic

Un balcon romantic cu nuante calde de alb, roz si bleu este perfect pentru o zi de primavara in care doriti sa va relaxati si sa savurati cafeaua in liniste. Completati spatiul romantic cu perne cu broderii elegante, scaune si masa din fier forjat si o vaza vintage in care sa aveti flori proaspete. Toate aceste elemente vor transforma balconul intr-un loc cochet si incantator.

 

Balcon vintage

romantic
romantic

Cei care iubesc stilul clasic de amenajare pot alege un decor vintage pentru balcon, mai ales in cazul in care au un balcon mai spatios. Imaginati-va balconul dvs. amenajat in stil vintage, cu obiecte vechi, poate usor restilizate, precum un cos de rachita sau o stropitoare din plastic antichizata. Micul spatiu de relaxare poate fi completat cu o bancuta din lemn si perne decorative in nuante neutre. Completarea perfecta pentru un balcon vintage sunt florile, pe care le puteti planta in cutii vechi din lemn sau in ghivece in panza de in.

 

Balcon rustic

Tot pentru iubitorii de clasic si traditional recomandam si balconul rustic! Covorul din iuta, pernele cu tesaturi cu elemente etnice, fotoliile din rachita sau accesoriile precum palarii sau umbrele vechi pot crea un decor perfect pentru clipele de liniste si meditatie.

Aduceti primavara in casa dvs. cu aceste idei vesele si creative de amenajare a balconului! Transformati balconul din banalul spatiu de depozitare intr-un loc special dedicat relaxarii si odihnei.

 

Sursa poze: http://3.lushome.com/wp-content/uploads/2012/02/spring-decorating-ideas-small-balcony-deck-2.jpg

http://www.lovethispic.com/uploaded_images/28646-Bright-Small-Patio-In-Spring.jpg

http://www.momtoob.com/wp-content/uploads/2014/03/24-Amazing-Spring-Balcony-D%C3%A9cor-Ideas-With-white-pink-floral-cushion-pattern-chair-table-and-flower-ornament.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.