Decorati-va casa cu oglinzi

Pe langa alte obiecte de decor, oglinzile sunt necesare in locuinta fiecaruia in primul rand pentru utilitatea lor, dar si pentru a oferi un design interior original si placut.

Oglinzile ca decoratiuni interioare, nu numai ca ofera luminozitate, dar si senzatia de spatiu mai mare intr-o incapere. Acest accesoriu poate fi folosit in orice stil de amenajare si va fi mereu in trend. Fie ca optati pentru oglinzi cu amprenta personala, fie ca le achizitionati direct din comert avand forme diferite, acestea vor deveni in scurt timp piesa de rezistenta a intregii locuinte.

In functie de preferinte, puteti alege oglinzi clasice sau moderne, care sa fie pe placul vostru si care alaturi de un alt obiect decorativ (vaze, rame foto, plante, etc.) sa puna in valoare decorul incaperii respective. In apartamentul parintilor mei, avem foarte multe oglinzi si recunosc, mereu au fost salvarea  mea. Asadar, nu este o regula care sa va faca sa alegeti numarul de oglinzi in locuinta, ci mai degraba trebuie sa va lasati ghidati de gusturile personale.

 

Oglinzi in design interior

Indiferent de dimensiunea sau forma lor, oglinzile pot transforma radical designul unei incaperi. Oglinzile supradimensionate pot fi folosite in dormitor sau pe hol, datorita faptului ca sunt foarte la indemana in acest mod. De fiecare data cand veti fi pe picior de plecare, va veti putea admira tinuta in intregime intr-o astfel de oglinda practica.

De asemenea, oglinda in baie este indispensabila pentru intretinerea zilnica si pentru a obtine iluzia unei incaperi mai spatioase. Pentru livinguri moderne, oglinda poate fi amplasata deasupra semineului sau pur si simplu sprijinita de perete, oferind un design aparte.

 

Va sfatuim sa va decorati locuinta cu acest element indispensabil, cu ajutorul caruia sa oferiti camerelor luminozitate si stil. Va dorim multa inspiratie!

Sursa poze: http://www.easyliving.co.uk

 

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.