Decor muzical in amenajari interioare

Muzica va reprezenta mereu una dintre cele mai bune modalitati de relaxare si de evadare din cotidian. Ce ne-am face daca n-ar exista muzica? Probabil ar ramane mai putine moduri de a ne bucura cu adevarat de ce ne ofera viata.

note muzicale pe perete
note muzicale pe perete

Daca aveti la dispozitie instrumente muzicale mai vechi si totusi sunt prea valoroase pentru a fi aruncate, atunci cea mai buna metoda este sa le utilizati ca si obiecte de decor. Iata propunerile noastre!

 

1. Utilizare tobe muzicale in design interior

Tobele muzicale reprezinta o poveste personala in muzica, iar in design interior pot fi accesorii extrem de versatile. O idee creativa este sa le amenajati ca si masute de cafea in orice interior care necesita o atmosfera primitoare. Cu siguranta musafirii vostri vor aprecia decorul si vor profita din plin.

 

creativitate in amenajare
creativitate in amenajare

O alta idee practica este sa utilizati toba ca si noptiera. In amenajari dormitoare, un astfel de mobilier va reprezenta punctul central al incaperii, care mai mult ca sigur ca crea o atmosfera muzicala.

 

2. Placi de vinil care spun o poveste

Exista numeroase moduri prin care va puteti juca cu ajutorul unor placi de vinil mai vechi. O idee neconventionala este sa folositi mai multe placi pentru amenajarea unui raft de depozitare pentru ziarele si revistele preferate. Cu putina indemanare, o placa de vinil poate fi un ceas ascultator pe perete. Astfel, in fiecare zi orele se vor scurge in ritmul muzicii.

 Fiti inventiv si reamenajati masuta de cafea mai veche cu ajutorul unei placi de vinil. Aceasta piese de mobilier nu poate fi gasita oriunde, asadar veti plusa la capitolul creativitate in amenajari interioare.

 

3. Chitara ca si obiect de decor

raft de depozitare
raft de depozitare

Acest instrument muzical poate fi utilizat ca si obiect de decor pe perete in orice incapere va doriti un accesoriu original cu care sa surprindeti placut. Astfel, decorati chitara in stilul personal pentru un efect deosebit. Daca chitara este stricata,  nu este nicio problema. Interiorul sau poate deveni raft de depozitare pe perete pentru mici accesorii.

 

4. Note muzicale in perfecta armonie

Fiecare persoana se identifica cu un anumit stil muzical, cu o anumita trupa sau cantaret. Daca muzica face parte din stilul vostru de viata sau reprezinta evadarea voastra, atunci o puteti folosi in design interior. De exemplu, notele muzicale pe perete vor transmite dorul de muzica si de versuri.

Voua care idee de decor va place mai mult?

Sursa poze:

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/04/music-artists-wall-art.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/04/night-stand-drum.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/04/diy-vinyle-range-magasines.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/04/wall-art-above-bed.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.