De ce sa alegeti fotolii beanbag pentru copii

Inlocuiti scaunul mult prea simplu si comun din camera copilului, cu un mobilier proaspat care sa inveseleasca atmosfera din incapere. O alegere ideala este fotoliul beanbag, care datorita formei sale neobisnuite va fi adorat din start de copilul vostru.

 

Fotoliu beanbag pentru confort maxim

beanbag pentru un confort maxim
beanbag pentru un confort maxim

In camera sa, copilul trebuie sa fie inconjurat de un spatiu creativ, care sa-l inveseleasca si sa-l invite la distractie. Fotoliul beanbag este un mobilier care capteaza atentia si invita la „probat”. Va puteti arunca efectiv pe el, iar acesta nu poate fi stricat cu usurinta.

Acest accesoriu pufos este o alegere potrivita pentru micutul vostru, care va fi cucerit de confortul pe care il ofera. Cand se joaca sau cand citeste, acest fotoliu este tot ce are nevoie pentru a se relaxa.

 

Design interior colorat si vesel

beanbag colorat si vesel
beanbag colorat si vesel

Cu o investitie minima, veti face cea mai buna achizitie in camera copilului vostru.Exista numeroase modele si imprimeuri, care sa se potriveasca cu stilul de amenajare al incaperii respective. Este de preferat ca fotoliul beanbag sa fie cat mai colorat si sa inspire veselie, pentru ca micutul vostru sa nu se plicitiseasca niciodata de el.

Camera oricarui copil necesita un strop de culoare, pentru a oferi o atmosfera optimista de fiecare data. Acest spatiu va fi folosit in exces de catre copil, asadar el trebuie sa se simta in largul sau. Fotoliul beanbag este tot ce mai aveti nevoie pentru un design interior vesel, pe placul copilului.

Inlocuiti banalele scaune cu acest accesoriu inedit, care va inveseli instant camera oricarui copil. Voi ce model alegeti?

 

Sursa poze: http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/11/b1.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2013/11/b4.jpg

http://www.pinterest.com/pin/144748575497233432/

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.