img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Cum sa utilizam colturile din casa? 5 idei creative

Cum sa utilizam colturile din casa? 5 idei creative

Amenajarea unei incaperi din casa implica mult efort, cat si elemente de decor, culori si imprimeuri pe care sa le imbinam in mod armonios. Cu toate acestea, raman inevitabil goale colturile in design interior si de cele mai multe ori avem tendinta de a le ignora. Exista solutii practice la care puteti apela si care vor aduce un plus de stil in amenajari interioare.

1. Rafturi practice pentru carti de suflet

colturile pentru cartile preferate
colturile pentru cartile preferate

Poate una dintre cele mai simple idei implica amenajarea unor mici rafturi de lemn, care sa ofere suport cartilor voastre preferate. Nu este o varianta costisitoare, dar nici dificil de realizat. Insa imaginatia nu trebuie sa bata pasul pe loc! Puteti alege fie amenajarea standard a rafturilor pe pereti, fie o amenajare mai creativa a acestora. Cu siguranta, efectul va fi unul deosebit!

2. Un birou pentru mai multa inspiratie

Colturile unei camere ofera numeroase idei de umplere a spatiului gol. Daca incaperea este mai spatioasa, se poate amenaja un birou de lucru in amenajari dormitoare sau living de exemplu. Alegeti un mobilier simplu, din materiale usoare care sa nu incarce din punct de vedere vizual. Gasiti in comert numeroase modele de mobilier potrivite pentru biroul personal, sau va puteti realiza la comanda un design pe gustul vostru.

3. Zona de confort maxim pentru lectura

colturile pline cu amintiri frumoase
colturile pline cu amintiri frumoase

Colturile sunt spatiile ideale pentru amenajarea unei zone numai buna pentru citit carti si reviste in serile lenese. Cateva elemente precum un bean bag relaxant sau un fotoliu confortabil pot fi alegerea potrivita in acest decor. De asemenea, puteti alege si decoratiuni interioare precum o lampa de pardosea care sa poate fi ajustata dupa bunul plac. In cazul in care va doriti ceva mai simplu, puteti achiziona perne supradimensionate pe care sa va bucurati de confortul suprem.

4. Locul perfect pentru semineu

In case si vile, semineul poate fi amplasat in coltul unei incaperi pentru a economisi spatiu utilizabil. O incapere spatioasa va oferi mereu numeroase idei in amenajari interioare, inclusiv pentru semineu. Insa modul de amenajare ramane desigur la alegerea fiecaruia.

5. Colturile pentru unirea amintirilor preferate intr-un singur loc

Coltul oricarei incaperi din casa ramane un loc de decor ofertant pentru decoratiuni interioare, in special pentru decorul cu poze. Evidentiate in rame, sau in moduri neconventionale, pozele pe perete in combinatia preferata vor avea un efect de lunga durata.

Spor la amenajari frumoase!

Sursa poze: http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/10/171.jpg

http://www.lushome.com/simple-diy-corner-shelves-adding-storage-spaces-small-kids-rooms/99824

http://www.southernliving.com/home-garden/decorating/living-rooms/living-room-picture-molding

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar