Cum sa reutilizati o usa veche in design interior

In momentul in care inlocuiti una sau mai multe usi vechi din interiorul casei, este bine sa stiti ca acestea pot fi reutilizate in diverse moduri in amenajari interioare. Usa poate fi reconditionata usor astfel incat sa fie utilizata in mod suprinzator in casa voastra. Cu un strop de imaginatie si creativitate, puteti decora o incapere in mod practic cu ajutorul unei usi vechi de care nu mai aveti nevoie.

 

1. Colaj de poze in design interior

usa veche transformata in suport de poze
usa veche transformata in suport de poze

O usa veche poate trece cu usurinta in categoria decoratiuni interioare. Chiar daca pare greu de crezut, usa poate fi reimprospatata cu un strop de culoare pentru un efect surprinzator. Daca usa este impartita in mai multe bucati de sticla reprezinta un mare avantaj. In aceste patrate de sticla puteti decora un imens album de familie cu amintirile voastre preferate. Cu siguranta, musafirii vor fi impresionati!

 

2. Cuier deosebit in holul casei

O usa vopsita in alb utilizata ca si cuier, poate avea un impact deosebit in holul casei voastre. Daca spatiul va permite, profitati de peretii de pe hol si amenajati un cuier practic care cu siguranta depaseste originalitatea altui mobilier de hol din comert.

usa veche-organizator
usa veche-organizator

 

3. Organizator practic pentru birou

Utilizati o usa veche de care nu mai aveti nevoie pentru a va organiza intr-un mod practic biroul de lucru de acasa. Usa poate servi drept organizator pentru activitatile voastre zilnice, sau un suport practic pentru citatele motivationale. Cu siguranta, este o modalitate creativa de amenajare a unui birou confortabil!

 

4. Usa cu etajere pentru carti

usa cu etajere pentru carti
usa cu etajere pentru carti

Apelati la o usa veche pentru a fi utilizata ca si spatiu de depozitare pentru cartile voastre preferate. Daca nu va descurcati, va sugeram sa apelati la un specialist care sa amenajeze cu succes etajere in interiorul usii pentru carti si diferite decoratiuni interioare.

Asadar, aveti la dispozitie 4 idei practice de reutilizare a unei usi vechi. De ce sa le aruncati cand pot fi folosite in atatea moduri? Va dorim spor la creativitate!

Sursa poze:  http://www.pinterest.com/pin/362891682446768629/

http://beautyharmonylife.com/wp-content/uploads/2014/03/380259_435483566475745_2126961713_n-800×666.jpg

http://refreshrestyle.com/how-to-make-a-hall-tree/

http://secondstreet.ru/blog/mebel_iz_nichego/dveri-ili-stellazhi-podborka.html

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.