Cum sa realizam un raft invizibil pentru carti

 Avem nevoie in permanenta de spatii de depozitare practice pentru lucrurile personale. In lipsa unor idei, peretele reprezinta solutia cea mai potrivita care ne ofera suficient spatiu pentru un raft in orice moment. Pentru depozitarea cartilor intr-un mod ingenios, va oferim o idee practica si accesibila care poate fi achizitionata din orice magazin de profil: raft invizibil pentru carti.

Solutie eficienta de depozitare

pregatire raft
pregatire raft

In comert veti gasi suporturi de depozitare pentru perete, raft , care nu necesita multe ustensile si pot fi amenajate destul de usor. Luati o surubelnita si treceti la treaba!

Fixarea suportului pe pereti interiori se realizeaza cu ajutorul unui lipici special, iar tot ce mai aveti nevoie este sa achizitionati dibluri. Acestea vor fixa in siguranta suportul respectiv pe peretele dorit. Puteti achizitiona mai multe suporturi pe care sa decorati cartile preferate, care sa va fie mereu la indemana. De asemenea, punctul de sprijin al cartii de la baza sunt acele mici urechiuse ale suportului care ofera sustinerea necesara.

 

Raft invizibil in amenajari interioare

raft invizibil
raft invizibil

Amenajarea unui raft invizibil reprezinta o solutie estetica si inedita in design interior. Prin aceasta modalitate, peretii nu sunt afectati atat de mult iar aspectul va fi unul curat. Aceasta modalitate practica de depozitare poate fi utilizata atat pentru carti, cat si pentru alte accesorii de care aveti nevoie. De exemplu, in dormitor suportul de carti isi are rolul imperios necesar. Pentru birou insa, suporturile pot oferi loc de cinste pentru agendele voastre depozitate mereu la indemana.

Cautati acest tip de suport in magazine si bucurati-va de o amenajare eficienta in interiorul casei. Mult spor!

Sursa foto: http://bookriot.com/2013/02/21/5-tricky-invisible-bookshelves/inviz_bookshelf/

http://www.blessthisstuff.com/imagens/stuff/img_conceal_shelf.jpg

http://www.blessthisstuff.com/imagens/stuff/img_conceal_shelf_4.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.