img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa obtineti interioare confortabile

Cum sa obtineti interioare confortabile

Confortul este unul dintre principalele lucruri de care trebuie sa tineti cont in amenajari interioare. Este vorba de casa voastra, de spatiul in care va simtiti in largul vostru, iar confortul este primordial. Cu cateva mici trucuri, veti reusi sa creati interioare confortabile de care sa va bucurati zilnic.

 

1. Apelati la un coltar in bucatarie

Masa cu binecunoscutele scaune sunt alegerea tipica in amenajari bucutarii. Cu toate acestea, renuntati la scaune si optati pentru un coltar potrivit in bucatarie. Acesta nu numai ca va oferi mai mult confort, insa va oferi si mai mult spatiu pentru socializare.

 

interioare confortabile
interioare confortabile

2. Alegeti o canapea cat mai confortabila

In living, canapeaua este mobilierul nelipsit pe care va puteti relaxa la nesfarsit. Optati pentru un model cat mai pufos si supradimensionat, format din mai multe accesorii care sa va ofere relaxarea dorita. Adaugati in acest decor o masuta de cafea care va oferi simetrie, cat si un confort familiar.

 

3. Taburet indispensabil

Aceasta piesa de mobilier nu poate lipsi dintr-un interior daca va doriti mai mult confort. Versatilitatea sa ofera numeroase idei de utilizare in design interior, iar modelele disponibile sunt in favoarea tuturor. De la spatiu practic de depozitare, la modele moderne cat mai pufoase, sunt mobilierul ideal pe care sa va lungiti picioarele dupa o zi lunga.

 

interioare cu multe perne
interioare cu multe perne

4. Nu uitati de perne pentru interioare placute

Ce poate fi mai confortabil decat un set de perne decorate dupa bunul plac? Aruncate pe canapea, pe scaunele din bucatarie sau pur si simplu pe pardoseala, sunt decoratiuni interioare de mare efect, cat si extrem de confortabile.

Alegeti varianta de confort cea mai potrivita pentru interior, ca sa va bucurati de confort cat mai mult timp. Mult succes!

Sursa poze:

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/c1/83/a4/c183a4090555474f47011bca5c88214a.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/08/Shades-of-gray-in-a-chic-room-designed-by-CB2.jpg

http://www.buzzfeed.com/peggy/44-cozy-nooks-youll-want-to-crawl-into-immediatel

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar