Cum sa obtineti dormitoare in stil masculin

Dormitorul este incaperea care poate fi decorata dupa bunul plac, in functie de personalitatea si gusturile fiecarei persoane in parte. Femeile si barbatii isi doresc altceva in amenajarea unui dormitor, pentru a se simti in largul lor. De data aceasta ne concentram atentia pentru dormitoare masculine, care sa ofere idei de decor eficiente in design interior.

 

stil masculin in amenajari dormitor
stil masculin in amenajari dormitor

1. Alegeti culorile potrivite

Culorile care domina in dormitoare pentru barbati sunt de regula negru, gri si maro, insa tonurile deschise precum alb sau bej nu lipsesc. Cel mai important este sa gasiti echilibrul perfect in aceste culori de interior pentru a nu oferi o atmosfera monotona.

 

2. Texturi si imprimeuri pentru stil masculin

Pielea neagra si maro sunt texturi preferate de barbati mai ales in mobilier. Nici nu este de mirare, deoarece ofera o nota clasica dar in acelasi timp eleganta. De asemenea, mobila de culoare neagra si cu aspect mat sau lucios ofera nota masculina necesara in dormitor. Imprimeurile nu obisnuiesc sa-si faca prezenta prea mult, dar motivele geometrice par sa se evidentieze uneori.

 

dormitoare in stil masculin
dormitoare in stil masculin

3. Cat mai putin decoratiuni interioare

Cu cat sunt mai putine obiecte de decor cu atat mai bine! Cu toate acestea, tablourile de diferite dimensiuni par sa fie alegerea excelenta in amenajari dormitoare. Fie ca sunt abstracte sau cu teme din natura, asigura exhilibrul perfect intr-un dormitor simplu. Veiozele sunt apreciate in dormitoare, mai ales datorita utilitatii lor.

 

stil masculin in trend
stil masculin in trend

Simplitatea si culorile neutre sunt o alegere ideala pentru a reda un dormitor in stil masculin. Barbatii nu sunt pretentiosi, iar acest lucru se poate observa usor si in amenajari dormitoare!

Sursa poze:

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/07/Bright-and-beautiful-basement-bedroom-looks-like-a-stylish-bachelor-pad.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/07/Penthouse-bedroom-that-oozes-sophistication-and-comfort.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/07/Rich-array-of-textures-and-elegant-decor-bring-sophistication-to-this-urbane-bedroom.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/07/Masculine-bedroom-has-a-trendy-urban-appeal-to-it.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.