Cum sa obtii patul ideal

Titlul acestui articol s-ar putea sa va puna putin pe ganduri si sa va ganditi la metode complicate de a obtine patul pe care mereu l-ati visat. Nu este atat de greu precum pare. Una dintre cele mai bune alegeri in amenajari dormitoare este patul de tip leagan. In cele ce urmeaza, am sa va spun de ce.

Se spune ca o buna parte din timpul nostru il petrecem dormind, de aceea prezenta unui pat confortabil si relaxant este indispensabil in viata noastra. Patul de tip leagan ofera senzatia de plutire si un stil aparte in dormitoare moderne.

patul de tip leagan
patul de tip leagan

 

Un mobilier versatil in case moderne

Patul de tip leagan are doua functii principale: confort si versatilitate. Acest pat poate fi amenajat in mai multe locuri din casa: in dormitor, living, pe terasa, in gradina, excursii etc. De asemenea, poate fi utilizat si la diferite petreceri tematice, fiind piesa de rezistenta a incaperii. Indiferent ca il amenajezi afara sau inauntru, este necesar un sistem de prindere pentru ca patul sa poata fi instalat. Mobilierul este disponibil simplu sau acoperit, avand diverse forme de prezentare.

 

patul de tip leagan
patul de tip leagan

Patul de tip leagan: numeroase beneficii si avantaje

Acest tip de mobilier nu numai ca este sursa perfecta pentru relaxare, insa prezinta si multe beneficii asupra sanatatii unei persoane. Datorita efectului de plutire, patul de tip leagan stimuleaza somnul si circulatia sangelui si ofera o atmosfera calma si relaxanta.

De asemenea, acesta ajuta in tratarea diverselor probleme de sanatate, cum ar fi anxietatea, autismul etc. Astfel, mobilierul a fost gandit ca o solutie de relaxare, dar si ca o alternativa de terapie pentru diverse afectiuni. Cu toate ca are un pret piperat, avantajele vorbesc de la sine.

 

Cum vi se pare acest tip de mobilier? Asteptam parerea dumneavoastra printr-un comentariu la acest articol.

 

Sursa poze:

http://www.decoist.com/2013-03-06/hanging-bed-design-ideas/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.