Cum sa ne reamenajam locuinta cu buget redus

Cu putin noroc si inca cateva raze de soare, primavara isi face aparitia timida in sufletele si casele noastre. Eu zic sa o primim asa cum se cuvine si sa o lasam sa ne coloreze fiecare incapere din locuinta.

idee2

Odata cu venirea primaverii, va propunem sa schimbati atmosfera si sa optati pentru interioare moderne, pline de viata in locuinta dumneavoastra. O metoda ingenioasa pentru reamenajare este vopsirea pieselor de mobilier si a decoratiunilor interioare. Jucati-va cu culori deschise, vii, care sa atraga atentia celor din jur ca un magnet. In plus, reamenajarea si vopsirea mobilierului va permite o economisire considerabila de timp si buget.

 

Reamenajarea mobilierului in locuinta

idee1O comoda invechita, un scaun banal sau niste rafturi de carti simple pot fi reconditionate cu putina imaginatie. Folositi contraste puternice si culori vopsea diferite pentru un efect unicat. Puteti opta pentru utilizarea unei singure culori pe toata suprafata, sau puteti sa va jucati cu culorile doar pe anumite zone ale mobilierului. Pentru suprafete mari, va sfatuim sa folositi un strat de poliacrilonitril pentru izolare si pentru un aspect ingrijit de lunga durata. Vopsirea in designul interior necesita doar putina indemanare si creativitate. Acest lucru il puteti realiza chiar dumneavoastra acasa, insa daca totusi aveti retineri, va recomandam sa apelati la un specialist.

 

img_2962_rect540Decoratiuni interioare atragatoare

Accesoriile pot reprezenta pete de culoare pentru niste pereti simpli si fara aspect in locuinta. Noi ne gandim la rame foto, oglinda veche a bunicii sau chiar ceasul de pe perete. Va recomandam verde crud, roz fucsia, rosu aprins sau portocaliu cald pentru un look cat mai modern si vibrant. In comert, veti putea gasi vopsea de interior in diferite culori dar si spray-uri de vopsit.

Primavara va poate oferi inspiratie, iar noi va dorim sa profitati din plin de ea!

Sursa foto:

http://www.apartmenttherapy.com/10-painted-pieces-making-old-l-141702?image_id=2315234

http://www.chictip.com/kitchen-bath/add-some-color-in-your-kitchen

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.