Cum sa folosim lumina ambientala in dormitor

Dormitorul este spatiul care ne asteapta mereu dupa o zi prea plina, este mereu acolo sa ne asigure relaxarea necesara. Astfel, amenajarea eficienta a acestei incaperi este un pas important pentru a ne induce starea perfecta in fiecare zi.

lumina ambientala in dormitor
lumina ambientala in dormitor

Pe langa stilul de amenajare si decoratiunile interioare necesare in orice dormitor, o idee interesanta este sa apelati la lumina ambientala. In articolul de astazi o sa va spunem cum sa va folositi de acest truc pentru a crea o atmosfera de poveste in dormitor.

 

Lumina ambientala : modalitati de amenajare in dormitor

In amenajari dormitoare, lumina centrala are un rol functional, insa scopul luminii ambientale este de a induce o atmosfera relaxanta, linistita. Tocmai de aceea, exista numeroase moduri prin care putem realiza acest lucru.

lumina ambientala in dormitor
lumina ambientala in dormitor

In functie de stilul de amenajare al dormitorului si pozitiei patului, avem posibilitatea de a apela la o serie de lumini incorporabile in plafon. Acestea sunt ideale in dormitoare moderne, care inspira eleganta. Daca avem tavan fals in anumite zone ale dormitorului, ne putem juca cu luminile multicolore sau sa le amenajam intr-un stil aparte. In acest mod, vom

De asemenea, putem sa achizitionam o serie de veioze cu leduri, care ofera o lumina mai slaba decat becurile normale. Acestea pot fi pozitionate in diferite zone ale camerei pentru un efect surprinzator.

lumina ambientala in dormitor
lumina ambientala in dormitor

De asemenea, lumina ambientala poate fi obtinuta cu ajutorul unor lampadare. Punem alege fie cele cu un design inedit, fie colorate pentru un aranjament dormitor cu impact.

Folositi-va imaginatia pentru a crea jocuri de lumini in dormitorul vostru. Nimic nu poate fi mai placut decat o seara cu arome de parfum, un ceai fierbinte si o atmosfera relaxanta cu ajutorul luminii ambientale.

 

In speranta ca idele noastre v-au inspirat, va dorim mult spor la amenajare!

 

Sursa poze:http://www.pinterest.com/pin/206954545347850889/

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/09/177.jpg

http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/09/315.jpg

http://www.pinterest.com/pin/118501033918408985/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.