Cum sa folosim combinatia alb/rosu in living?

Luna Mai ma face sa ma gandesc inevitabil la culorile alb si rosu, combinatie pe care o putem utiliza oricand in amenajarile interioare.

2In case si vile, sufrageria joaca un rol central, deoarece este spatiul de primire al oaspetilor si prietenilor nostri. Trebuie sa fie o incapere primitoare dar si comoda, in care sa ne relaxam in voie. Contrastul alb-rosu folosit in sufragerie are un efect dinamic si un impact vizual puternic, care nu va trece neobservat.

Culoarea rosie atrage atentia, transmite vitalitate si energie, avand un efect stimulator. In schimb, albul este culoarea puritatii si creeaza o stare de confort psihic. Astfel, combinatia rosu si alb se completeaza reciproc si confera un look modern in design interior living.

 

3O singura combinatie, multiple variante de amenajare in living

Rosul si albul poate fi utilizat in diverse moduri: finisaje, mobilier sau accesorii, care sa transmita o personalitate puternica. Pentru cei indrazneti, recomandam rosul folosit ca si culoare interior pentru pereti, pentru un plus de dinamism.

Completarea unui living se va face cu mobilier alb si in tonuri cat mai neutre, pentru a echilibra vizual decorul. Totusi, daca varianta precedenta vi se pare prea indrazneata, alegeti optiunea de fundal alb, cu mobilier living si accesorii imbracate in rosu. In acest fel, veti aduce o schimbare vizibila sufrageriei.

 

Red-and-White-Living-Room-Designs-10Nu uitati de detalii in living

Detaliile sunt cele care completeaza de fiecare data incaperea, asadar, nu trebuie sa uitam de ele. Optati pentru accesorii colorate, de un rosu atractiv: perdele, vaze, perne, tablouri, ceas de perete. Textilele in aceste culori asortate, vor oferi un aspect modern. Chiar si un simplu covor rosu poate schimba aspectul unui living.

 

Red-and-White-Living-Room-Designs-34Recunosc, rosul este culoarea mea preferata si se imprieteneste repede cu albul in orice situatie. Experimentati mereu si folositi aceasta combinatie cromatica in casa dumneavoastra!

 

Sursa poze:

http://www.redesignrevolution.com/45-inspiring-red-and-white-living-room-designs/

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.