img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Accesorii / Cum sa decorezi cu borcane in design interior

Cum sa decorezi cu borcane in design interior

De cele mai multe ori, se intampla sa ramaneti cu borcane goale cu care nu aveti ce face. Gospodinele le pot utiliza in mod practic la dulceturile si compoturile de iarna, insa restul persoanelor nu le gasesc o intrebuintare eficienta. Cu toate acestea, putina imaginatie si creativitate nu strica, de aceea borcanele pot fi utilizate si in design interior. Avem pentru voi cateva idei practice.

 

1. Decoratiuni luminoase cu borcane

borcane in design interior
borcane in design interior

Daca va doriti un obiect de decor original, puteti realiza decoratiuni luminoase de efect. Cu ajutorul unei scanduri pe care nu o mai folositi, spuneti unui mester priceput sa va faca cateva gauri pentru un anumit numar de borcane. Acestea pot fi decorate pe terase in case si vile, alaturi de ghirlande luminoase sau la o petrecere originala in aer liber. Acest decor cu siguranta va oferi un efect surprinzator, care va fi mult mai apreciat.

De asemenea, aceste decoratiuni luminoase pot fi o idee deosebita si pentru sarbatorile de iarna, in cadrul unei amenajari festive la masa. Mai ales ca acestea vor imprastia o lumina difuza extrem de placuta.

 

2. Decor plin de viata cu plante si flori

Nu este nevoie sa cheltuiti bani in plus pe articole de bricolaj, deoarece puteti realiza chiar voi decoratiuni interioare interesante. De exemplu, puteti inlocui ghivecele obisnuite cu borcane in care sa plantati condimente necesare in bucatarie sau flori cu care sa va improspatati casa. Iata  o idee simpla si deloc costisitare, pe care o puteti amenaja in incaperi in diverse moduri. Puteti fixa borcanele de o bucata de lemn pe care sa o amenajati pe perete in orice incapere.

 

3. Recipiente practice pentru accesoriile de birou

decoratiuni simplu cu borcane
decoratiuni simplu cu borcane

Cele mai rapide accesorii de birou pot fi chiar borcanele, daca sunt amenajate cu stil in design interior. Decat sa investiti in tot felul de maruntisuri pentru birou, apelati la borcane simple. Le puteti inveseli cu capace colorate, sau cu abtibilde pe care sa notati importanta obiectelor respective din recipient. Nu e asa ca este o idee deosebita?

 

4. Alte decoratiuni simple, dar de efect

Exista si alte modalitati pri care puteti utiliza borcanele in design interior, precum amenajarea unor petale de trandafiri de diferite culori, pe care sa le asezati pe rand in borcane pentru un efect deosebit. Sau puteti amenaja scoici pe care le-ati adus din concediul din vara, pentru a obtine un decor simplu si de efect.

Care dintre aceste idei de decor cu borcane va surade mai mult?

Sursa poze: http://i693.photobucket.com/albums/vv298/theliebertfamily/blog2/f573c611.jpg

http://i693.photobucket.com/albums/vv298/theliebertfamily/blog2/8e721627.jpg

http://www.goodhousekeeping.com/home/crafts/upcycled-crafts#slide-6

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar