img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa decoram cu radiant orchid

Cum sa decoram cu radiant orchid

 Stim ca radiant orchid este culoarea anului 2014, conform institutului Pantone. Cand vine vorba de amenajari interioare, este o culoare vibranta care necesita mai multa atentie din partea noastra. Prin simplul fapt ca atrage atentia de la prima vedere este un motiv in plus sa gasim variante de amenajare cu bun gust, care sa reflecte eleganta unui interior. 

 

Combinatie: culori naturale si radiant orchid

living cu accente de radiant orchi
living cu accente de radiant orchi

Paleta de culori naturale precum alb, bej, gri ofera versatilitate si tocmai de aceea permite integrarea multor alte culori puternice. Radiant orchid este culoarea cu impact care ofera un plus de viata unei incaperi. Tonuri de culori deschise regasite in finisaje si mobilier au un aspect care poate fi energizat cu aceasta culoare indrazneata.

 Ca si un prim pas, puteti apela la materiale textile precum o perdea violet, un covor in ton sau perne imbujorate. Toate vor oferi o atmosfera primitoare si energica in design interior. Insa cel mai bine este sa utilizati un singur element din cele mentionate pentru a nu incarca vizual incaperea.

Radiant orchid in lumina reflectoarelor

scaune radiant orchid
scaune radiant orchid

Aceasta culoare interior capteaza atentia si se lasa admirata in toata splendoarea de orice privire. Alegeti o piesa de rezistenta dintr-o incapere care sa fie vedeta intregului decor. Ce spuneti de o canapea radiant orchid mov sau violet care invite musafirii la relaxare? Sau un covor imens in mijlocul camerei, cu influente aztece? Este suficient un singur element care sa va permita sa va jucati cu restul decorului din incapere.

Persoanele indraznete pot merge mai departe de atat si pot combina aceasta culoare vibranta cu alte culori puternice precum galben sau albastru. Totul tine de imaginatia voastra!

dormitor
dormitor

Este momentul sa amenajam cu stil si sa iesim mai mult din tipar. Noul an poate fi un nou inceput ideal pentru un design interior personalizat. Spor la creativitate!

Sursa poze:

http://angiehranowsky.com/#work

http://cdn.homedit.com/pantone-announced-2014s-color-year-radiant-orchid/

http://www.athomeinlove.com/pantone-color-year-radiant-orchid/

http://www.digsdigs.com/photos/how-to-decorate-with-radiant-orchid-ideas-18-554×682.jpg

 

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar