img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Bucatarie / Cum sa comand mobilier de bucatarie individual?

Cum sa comand mobilier de bucatarie individual?

Mai ales persoanele care petrec mai mult timp in bucatarie sunt de parere ca nu au suficient loc. Bucataria cu toti stim ca este un spatiu multifunctional: aici depozitam vasele, electrocasnicele, gatim si de foarte multe ori luam masa impreuna cu familia. Pentru a beneficia de o bucatarie functionala si spatioasa se opteaza pentru mobilier la comanda, care este realizat respectand dimensiunile exacte ale bucatariei.  

mobilier de bucatarie
mobilier de bucatarie

In urma cu ani buni se realiza mobilier la dimensiuni standard, care nu se potrivea in fiecare bucatarie. Aceste nepotriviri se aratau prin spatii ramase nefolosite, greu de curatat si in consecventa s-a ajunga la probleme cu rozatoare sau aparitie de mucegai. Azi suntem cu un pas inainte si acoperim cat se poate de bine toate suprafetele sa nu apare probleme igienice.

Este foarte usor ca valoarea unui mobilier de bucatarie si a electrocasnicelor aferente sa egaleze sau in unele cazuri sa depaseasca valoarea unui autoturism. S-a ales aceasta comparatie pentru ca intr-o oarecare masura, proiectarea bucatariei si a autoturismului se aseamana. In ambele cazuri trebuie creata o simbioza intre functional si estetic respectand cu strictete niste norme de siguranta.

 

mobilier de bucatarie la comanda
mobilier de bucatarie la comanda

Atunci cand mergeti intr-un show-room de mobilier vedeti o configuratie care va place dar care de multe ori are nevoie de modificari majore  pentru a fi integrata in spatiul Dvs. disponibil. Complexitatea instalatiilor din bucatarie determina in mare masura aspectul si asezarea mobilierului, iar la final constatati ca ce aveti acasa este total diferit de ce v-ati imaginat in magazin.

 

Mobilier pentru bucatarie personalizata

 

 Abordarea noastra este putin diferita: noi, proiectam de fiecare data mobilierul in functie de spatiul disponibil si de multe ori modificam instalatiile pentru a putea repozitiona electrocasnicele in pozitiile care ne avantajeaza. Echipa noastra face modificarile necesare, monteaza mobilierul si pune in functiune electrocasnicele. Cu alte cuvinte, oferim un serviciu complet nefiind nevoie de electricieni, instalatori, zugravi sau alti meseriasi.

mobilier personalizat
mobilier personalizat

Nu avem o  productie standardizata si va putem oferi aproape orice tip de finisaj disponibil pe piata. Suntem flexibili si putem personaliza mobilierul asa cum va doriti. Am avut o solicitare in care cineva a vrut ca pe fronturi sa fie pictate frunze de mesteacan. Am apelat la artistul plastic cu care colaboram si acesta a realizat modelul cerut.

mobilier personalizat
mobilier personalizat

Nu avem o capacitate mare de productie, insa preferam sa construim putin dar trainic.  De-a lungul timpului, am selectionat materiale si furnizori care ne permit in acest moment sa va oferim o garantie de 10 ani pentru mobilierul de bucatarie. Nu este doar marketing, este un lucru verificat si tehnic posibil.

Folosim feronerie produsa in Germania si Austria pentru care oferim garantie totala pe intreaga durata a celor 10 ani. Orice element ce prezinta un defect de fabricatie va fi inlocuit. Prin furnizorii pe care ii avem, va putem oferi balturi de lucru din compozit quartz, compozit acryl sau structuri placate cu hpl  care intretinute corespunzator au o durata de viata de cateva zeci de ani.

mobilier de bucatarie personalizat
mobilier de bucatarie personalizat

Din punctul nostru de vedere, mobilierul de bucatarie  trebuie construit si echipat astfel incat dupa 10 ani,  daca doriti o schimbare a aspectului exterior, structura si o mare parte din feronerie sa poata fi pastrate. Pot fi inlocuite fronturile, repozitionate unele corpuri si gata, aveti o bucatarie noua.

Se alege culoarea mobilierului in functie de dorinte, unicolor sau combinatie de tonuri de nuante inchisa cu deschis – pentru o senzatie de marire spatiu. Dupa motto- ul „..orice este posibil…“.

Specialistii nostrii va astepta sa solicitati serviciile si sunt gata sa realizeze mobilierul de bucatarie mult visat.

Aveti deja o idee despre cum ati dori sa arate bucatarie Dvs.? Ati vazut in reviste de specialitate un mobilier care va place, insa din cauza dimensiunilor nu se incadreaza in bucataria Dvs.? Contactati-ne si cu ajutorul specialistilor veti realiza mobilierul mult dorit! Scrieti-ne pentru a va crea bucataria ideala in care sa pregatiti mancaruri delicioase celor dragi!

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar