Cum sa amenajezi un birou intr-un balcon inchis

Daca dispui de un balcon inchis in interiorul casei, atunci nu trebuie sa-ti para rau de alegerea facuta. Chiar daca este vara si ar fi mult mai benefic un balcon deschis, cu toate acestea poti sa optezi oricand pentru idei de amenajare extrem de practice. De exemplu, amenajarea unui birou in aceasta zona. Profita la maxim de spatiul oferit de un balcon inchis pentru a decora un spatiu de lucru in care sa simti cat mai confortabil.

4 idei de amenajare a unui birou intr-un balcon inchis

1. Alege piese de mobilier respirabile
Alegerea mobilierul trebuie gandita foarte bine. Este de recomandat un mobilier din materiale naturale, avand in vedere spatiul redus pe care-l ofera un balcon inchis. Astfel, ai de ales intre lemn sau chiar sticla pentru mai multa respirabilitate si senzatia de aerisire in design interior. Poti sa alegi amenajarea biroului intr-un colt sau la mijlocul balconului pentru a profita la maxim de spatiul de care dispui.

 

2. Profita de spatiul de pe pereti
Aceasta zona dispune de niste pereti destul de ingusti, dar acest lucru nu inseamna ca nu poti sa-i utilizezi in favoarea ta. Asadar, amenajeaza cu incredere cateva rafturi pe pereti pentru carti sau decoreaza spatiul cu un tablou preferat pentru a crea atmosfera relaxanta de care ai nevoie in design interior. De asemenea, opteaza pentru culori neutre sau cat mai deschise pentru vopsirea peretilor din balcon.

3. Decoratiuni si mici detalii care conteaza
Lumina este probabil cel mai mare avantaj cand vorbim de amenajarea unui birou intr-un balcon inchis. Desigur, lumina iti va oferi cadrul perfect de lucru iar productivitatea va fi pe masura. Asadar renunta la perdele, in favoarea luminii naturale. Nu uita nici de decoratiuni interioare pe gustul tau, care vor completa cu succes designul biroului tau.

Amenajeaza-ti cu incredere biroul intr-un balcon inchis si bucura-te la maxim de rezultatul final! Mult succes!

Sursa poze: http://casa.abril.com.br/materia/reforma-no-apartamento-pequeno-une-quarto-e-sala#6
http://www.lushome.com/balcony-enclosures-decorating-ideas-22-small-sun-rooms/74848
http://www.lushome.com/balcony-enclosures-decorating-ideas-22-small-sun-rooms/74848

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.