img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa amenajezi o canapea din paleti de marfa

Cum sa amenajezi o canapea din paleti de marfa

Livingul va ramane mereu singura incapere din casa care este nu doar functionala, ci si confortabila in orice moment al zilei. Este o mare placere sa-ti inviti musafirii intr-un spatiu primitor, care sa ofere o atmosfera calduroasa si confortabila. Din acest motiv, piesa centrala a unui living trebuie sa fie canapeaua, locul ideal unde discutiile nu se epuizeaza niciodata. 

Pentru o amprenta neconventionala, este mai simplu si mai economic sa amenajati o canapea din paleti de marfa. Veti vedea ca atmosfera confortabila se va mentine in continuare asa cum va doriti.

 

1. Creati spatiul dorit

canapea personalizat
canapea personalizata

Inainte de toate, trebuie sa va ganditi cum veti decora canapeaua in living. Cu ajutorul unor paleti de marfa, puteti amenaja un mobilier in interior pe colt, sprijinita de perete sau o canapea in mijlocul incaperii. Totul tine de simtul estetic, dar si de preferintele voastre pentru a obtine un decor pe gustul vostru.

 

2. Oferiti un look personalizat

Dupa ce ati ales locul dorit, este momentul sa reconditionati canapeaua dupa bunul plac. Aveti mai multe variante la dispozitie: o puteti vopsi in culoarea dorita pentru a obtine un mobilier finisat in interioare moderne, puteti lacui acest mobilier pentru a-i oferi un luciu natural, dar in acelasi timp sa nu renuntati la aspectul sau vintage.

 

 

3. Un plus de confort

canapea cu plus de confort
canapea cu plus de confort

Pentru a mari confortul acestui tip de mobilier, apelati la decoratiuni textile precum perne si saltele care sa ofere senzatia unei adevarate canapele. In amenajari living, pernele vor oferi nu doar un confort sporit insa vor oferi si un plus estetic. Jucati-va cu texturile si culorile, de la nunate deschise pana la cele aprinse sau de la imprimeuri geometrice la cele florale. In acest fel, veti obtine destul de rapid o canapea primitoare.

 

4. Decoruri cu flori

canapea in aer liber
canapea in aer liber

Daca amenajati o capanea in aer liber, reconditionarea poate fi realizata si cu ajutorul plantelor si florilor. Putina imaginatie nu strica, mai ales ca nu aveti ce sa pierdeti. Experimentati si alegeti decorul care va incanta privirea cel mai mult.

Voi v-ati gandit vreodata sa amenajati o canapea din paleti de lemn?

Sursa poze: http://www.shelterness.com/pictures/diy-pallet-sofa-1.jpg

http://refurbished-ideas.com/20-ideas-making-beautiful-furniture-upcycled-pallets/

http://www.1001pallets.com/2013/04/pallet-sofa-and-planter-in-the-garden/?utm_source=feedly&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+1001Pallets+(1001+Pallets)&utm_content=FeedBurner

http://www.casasugar.com/DIY-Pallet-Daybed-4440399

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar