img
Home / IDEI AMENAJARI CASE MODERNE / Cum sa amenajam un living room ingust

Cum sa amenajam un living room ingust

Cand trebuie sa amenajam un spatiu de dimensiuni mici, suntem de cele mai multe ori pusi in dificultate. Amenajarea unui astfel de spatiu trebuie gandita cu atentie pentru a „ascunde” acest defect si pentru a evidentia calitatile sale. In acest articol, va oferim cateva idei dupa care sa va ghidati in amenajarea unui living room ingust.

Atentie la mobilier

amenajare living ingust
amenajare living ingust

Pentru a beneficia de fiecare spatiu existent intr-o incapere mai mica, va sfatuim sa apelati la mobilier modular. Puteti alege o canapea modulara deosebita care sa fie vedeta livingului. Aceasta este formata din mai multe componente de mobilier, cu care va puteti juca cum doriti. Le puteti utiliza pentru spatiu suplimentar in cazul in care aveti mai multi invitati sau le puteti desparti de canapeaua principala pentru a deschide spatiul din camera.

De asemenea, puteti alege piese de mobilier transparente care creaza iluzia de spatiu. Astfel, o masuta de cafea sau cateva scaune la masa din living vor fi perfecte pentu a obtine interioare moderne.

Avantajul culorii alb in interioare

amenajare living ingust
amenajare living ingust

Culoarea alb este recomandata in cazul incaperilor de dimensiuni mai mici. Pe langa ca asigura un design interior living mult mai deschis si aerisit, ofera in plus un aspect minimalist si elegant. Folositi aceasta culoare in cazul peretilor, in cazul mobilei sau chiar si decoratiuni interioare. Pernele, draperiile sau covoarele albe vor oferi un accent delicat in living.

 

Tineti cont de simetrie

Aranjarea decorului in living reprezinta un pas important care poate induce senzatia de spatiu aerisit. Simetria contribuie la acest lucru, de aceea aveti grija la aceste micii detalii care vor oferi un aspect mai organizat si ordonat in living.

 Speram ca aceste idei sa va inspire in organizarea livingului mult visat! Va dorim mult succes!

 Sursa poze: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/01/Modular-coffee-tables-in-a-living-room.jpg

http://www.pinterest.com/pin/242912973620921787/

http://www.pinterest.com/pin/213921051023983029/

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar