Cum sa amenajam o sala de sport in design interior

Sportul ar trebui sa faca parte din rutina noastra zilnica, tocmai de aceea uneori isi poate gasi locul cu usurinta si in design interior. Cu putina creativitate la indemana, interiorul unei camere poate fi transformat in locul preferat din casa. Acolo unde relaxarea si miscarea se imbina in mod placut pentru a ne schimba total starea de spirit.

 

Amenajati o sala de sport completa

sala de sport acasa
sala de sport acasa

Daca spatiul si bugetul va permite decorarea unei camere intregi cu aparatele si accesoriile preferate, atunci nu mai stati pe ganduri. Astfel, veti beneficia de cele mai bune servicii sportive chiar la voi acasa. In orice sezon si indiferent de conditiile meteo, de data aceasta nu veti mai avea nicio scuza sa faceti sport.

 Achizitionati aparatele fitness preferate, fie ca este vorba de bicicleta fitness sau banda de alergat pe care o doreati de mult timp. Accesoriiile sunt indispensabile: suportul cu gantere, coarda de sarit sau covorul fitness sunt eficiente in antrenamentele de acasa. Chiar daca nu reusiti sa le achizitionati pe toate deodata, cu timpul veti amenaja acasa sala de sport dorita. Puteti amenaja sala de sport dorita in subsolul casei, la mansarda sau daca locuiti la apartament puteti rezerva o intreaga incapere pentru acest scop.

stil si eleganta
stil si eleganta

Incaperea in care faceti miscare ar trebui sa va motiveze din toate punctele de vedere si sa fie locul unde va simtiti cel mai bine. De aceea, tablourile supradimensionate sau cu mesaje motivationale nu trebuie sa lipseasca. De asemenea, apelati la decoratiuni interioare preferate care sa ofere o atmosfera pozitiva. Ganditi creativ si lasati-va inspirat de lucrurile preferate!

 

Incaperi cu utilizari multiple

Puteti amenaja in orice moment o sala de sport cu buget redus. Astfel, camerele deja existente pot fi imbunatatite astfel incat sa includa si un spatiu pentru sport. Una dintre incaperile cele mai potrivite este livingul, unde confortul intalneste miscarea. In amenajari living, puteti rezerva un spatiu de dimensiuni mici pentru aparate profesionale precum in coltul camerei sau langa perete unde sa nu incurce trecerea. Aceasta este o solutie practica care salveaza mult spatiu. Exact ce aveti nevoie in cazul unui apartament!

sanatate din plin
sanatate din plin

Iata cum puteti practica sport cu usurinta in casa voastra, fara a mai tine cont de sezon. Cu siguranta va fi o adevarata placere sa faceti sport oricand doriti. Spor la antrenamente!

Sursa poze:

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/11/Blue-and-white-home-gym-with-plush-seating-area.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/11/Mirrors-in-the-home-gym-also-help-make-the-space-visually-larger.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/11/Turn-a-corner-in-your-spacious-room-into-a-workout-zone.jpg

http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2013/11/Small-home-gym-makes-smart-use-of-available-space.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.