Cum sa alegi un mobilier de baie indraznet

Mobilierul de baie constituie o investitie la fel de importanta ca orice alta decoratiune a casei. Daca doriti sa amenajati o baie luxoasa si plina de eleganta exista cateva variante de mobilier pe care le puteti lua in considerare.

 

Stil de amenajare italian

Mobilier de baie italianAmenajarea baii cu mobilier de baie  italian reprezinta una din cele mai elegante idei pe care le puteti incerca. Acest stil este excelent pentru clientii pretentiosi, cu gusturi fine, care isi doresc piese de mobilier de baie unice.

Materialele din care sunt confectionate aceste piese de mobilier au un aspect rafinat si de calitate. Mobilierul de bai in stil italian este realizat din metal, piatra sau marmura. Printre caracteristicile acestor piese se numara elemente sculptate, motive geometrice si ornamente decorative.

 

Mobilier de baie antichizat

Persoanele pasionate de anchitati si de piesele de mobilier antichizate pot opta pentru un mobiler de baie in acest stil. Acestea sunt realizate in special din lemn masiv, ceramica, alama. Daca va decideti sa alegeti aceste piese este indicat sa stiti faptul ca acestea trebuie sa fie rezistente la umezeala si aburi.

Mobilier de baie antichizatBaia vintage se inspira din diverse stiluri istorice, mobilierul avand linii curbate, finisaje unice, realizate manual.

 

Baie din lemn masiv

Doriti o atmosfera calda, moderna si clasica? Atunci mobilierul din lemn masiv reprezinta cea mai potrivita optiune. Piesele din acest material au un aspect impunator, cu o rezistenta mare la conditii de apa si umezeala.

Mobilierul de baie din lemn masiv consta in piese de dimensiuni mari, in nuante inchise, de culoarea lemnului natural. Baile spatioase pot fi decorate fara probleme cu acest tip de mobilier.

Cautati un mobilier de baie cu linii unice si cu elemente decorative fine? Alegeti unul dintre aceste stiluri si personalizati-l dupa gusturile si preferintele dumneavoastra.

Nu uitati sa luati in considerare dimensiunea camerei pentru a amenaja in concordanta cu spatiul pe care il aveti la dispozitie.

Sursa poze:

http://fresh-interior.com/wp-content/uploads/2011/08/Elegant-Italian-Bathroom-Furniture.jpg

http://www.allbathroomcabinet.com/image-upload/Antique-Bath-Furniture-647.jpg

 

 

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.