Cum folosim tabla de scris in design interior

Cu siguranta nimeni nu a agreat momentul in care era scos la tabla in fata clasei pentru a spune lectia sau pentru a rezolva un exercitiu. Insa trendurile au evoluat in asa fel incat acum avem posibilitatea de a oferi o alta perspectiva binecunoscutei table de scris, de data aceasta din punct de vedere estetic.

ideal in bucatarie
ideal in bucatarie

In ultimul timp, vopseaua de tip tabla de scris a inceput sa fie utilizata in design interior mai intai ca o joaca. Apoi, efectul ei surprinzator a fost remarcat cu usurinta si utilizat din ce in ce mai mult pentru a obtine o atmosfera unica in orice interior. 

 

Mod de folosire

Tabla de scris este un element neconventional in design interior. Pentru a reda aspectul ei inedit, puteti achizitiona din comert o vopsea speciala care reda efectul de tabla de scris cu creta. Urmarind cu precizie instructiunile de pe ambalaj, va veti bucura in scurt timp de efectul surprinzator chiar pe pereti interiori in casa. Amenajati cu mai multa personalitate!

 

Vopsea tabla de scris : versatilitate in amenajari interioare

pentru notite in bucatarie
pentru notite in bucatarie

Vopseaua de tip tabla de scris poate fi folosita cu succes pe orice tip de suprafata din casa, acesta fiind principalul ei avantaj. Insa veti remarca si versatilitatea sa, deoarece se imprieteneste cu usurinta in orice interior, indiferent de stilul de amenajare.

Pe pereti, acest tip de vopsea are un efect deosebit. Probabil cea mai potrivita incapere in care ar trebui sa experimentati este bucataria. Este o idee excelenta, mai ales ca nu intotdeauna aveti la indemana un pix si o foaie pentru a nota cumparaturile, sau reteta aceea mult dorita de la mama.

bucuria copiilor de a scrie pe perete
bucuria copiilor de a scrie pe perete

Daca sunteti genul de persoana careia ii place sa faca mereu notite, acest decor este ideal pentru voi. Astfel, amenajarea unui birou poate trece de pragul de comun cu vopseaua de tip tabla de scris.

Copii vor indragi acest decor in camera lor! In amenajari dormitoare copii, este ideal sa vopsiti unul dintre pereti pentru a reda acest efect. Pana la urma, fiecare copil a facut boacana de a scrie pe pereti in copilarie, asadar acum are posibilitatea de a-si lasa imaginatia sa zburde in voie.

Spor la amenajari frumoase in noul an!

Sursa poze: http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2014/01/13-design-group.jpg

http://www.pinterest.com/pin/246923992043632089/

http://www.littlemissholls.com/2011/05/diy-painted-wall-calendar.html#.UuuO4SckLXU

http://www.onekindesign.com/wp-content/uploads/2013/05/Chalkboard-Walls-11-1-Kindesign.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.