img
Home / SCARI INTERIOARE | SCULPTURI / Cum decoram de sarbatori scarile in case si vile

Cum decoram de sarbatori scarile in case si vile

Atmosfera magica a sarbatorilor a patruns in fiecare casa si asteptam fiecare sa petrecem timpul in familie si sa ne bucuram de fericirea din jurul nostru. In amenajari interioare case, decorul specific de Craciun poate fi extins de la un etaj la altul, pentru a profita de spatiul pe care il aveti la dispozitie. Va invitam sa vedeti in continuare cum puteti realiza acest lucru intr-un mod simplu.

 

 

Imbracati scarile in haine de sarbatoare

decor de sarbatori pe scara
decor de sarbatori pe scara

O atentie deosebita merita sa fie indreptata spre scari interioare din case. Profitati din plin de existenta lor, pentru a reda cat mai frumos atmosfera de sarbatoare din aceasta perioada. Imbracati scarile in decoratiuni interioare precum globulete colorate, fundite sau sa amenajati diferite poze prinse de cleme, pe care sa le insirati de-a lungul scarilor. Optati pentru cele mai frumoase amintiri ale voastre sau poze specifice de sarbatori pentru a obtine o atmosfera speciala in incapere. Invaluiti balustrada scarilor in crengute de brad sau beteala si completati aspectul cu instalatie de brad, care vor oferi un aspect cu totul deosebit.

 

 

Aranjamente bogate de sarbatori pentru scari interioare

decor de sarbatori pe scara
decor de sarbatori pe scara

Daca va doriti un decor deosebit pentru interiorul casei voastre, va recomandam sa apelati la aranjamente bogate, care pot fi realizate chiar de dumneavostra. Cateva crengute de brad, ramuri, o fundita si cateva globuri toate intr-un buchet special care va infrumuseta balustrada scarilor. Pentru a oferi un parfum natural in amenajari interioare, puteti opta pentru batoane de scortisoara care cu siguranta vor fi apreciate de orice musafir care va trece pragul de sarbatori. In plus, la capatul fiecarei trepte puteti adauga lumanari pentru o atmosfera romantica.

 

decor de sarbatori pe scara
decor de sarbatori pe scara

Asadar, apelati cu incredere la diverse decoratiuni interioare pentru scari care vor completa decorul casei voastre. Va dorim sarbatori cat mai frumoase!

 

Sursa poze: http://www.digsdigs.com/photos/christmas-stairs-decoration-ideas-63.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/christmas-stairs-decoration-ideas-61.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/christmas-stairs-decoration-ideas-22.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/christmas-stairs-decoration-ideas-4.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar