Cum decoram cu panza in design interior

Panza este un material extrem de usor la care putem apela atat in amenajari interioare, cat si exterioare. Pana la venirea primaverii si mai multa relaxare in aer liber, puteti decora cu panza in orice interior. Panza nu este un material utilizat in exces, dimpotriva. Cu toate ca acest material este ignorat de prea mult, noi va propunem sa-l utilizati mai mult in design interior

 

Mobilier cu panza in design interior

panza in design interior
panza in design interior

Panza este vazuta ca un material mult prea ieftin si inestetic in amenajari interioare. Insa alegerile potrivite cu siguranta pot schimba aceasta prezumtie. In design interior, va recomandam sa alegeti un mobilier din panza de tipul unui sezlong sau al unui scaun relaxant pentru dupa-amiezile lenese in care doriti sa va pierdeti in cartea preferata. Materialul din panza va completa necesitatile voastre: mai multa relaxare si confort in momentele de care aveti nevoie.

mobilier
mobilier

Panza se completeaza excelent cu cu interior aerisit, imbracat in alb. Stilul vintage sau cel nordic merge de minune cu acest material, reusind sa induca o atmosfera luminoasa si primitoare. Fiind un material fluid si usor, veti reusi sa completati de minune intregul decor.

 

Materiale textile si decoratiuni interioare

In ceea ce priveste amenajarea cu materiale textile, optiunile sunt numeroase si mereu la indemana. Mereu aveti nevoie de acoperi geamurile cu o draperie sau o perdea potrivita. Pentru a crea senzatia de lejeritate si luminozitate naturala, o draperie din panza este alegerea cea mai potrivita.

stil vintage- panza
stil vintage- panza

De asemenea, pernele din panza se regasesc in atat de multe modele confortabile care va invita la mai multa relaxare. In plus, puteti sa realizati chiar voi decoratiuni interioare personalizate. Apelati la material din panza pentru a imbraca ghivecele de flori, vazele sau paharele in care depozitati maruntisurile.

Va dorim amenajari fericite si relaxante!

Sursa poze: http://www.digsdigs.com/photos/how-to-rock-burlap-in-home-decor-ideas-23-554×768.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/how-to-rock-burlap-in-home-decor-ideas-9-554×415.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/how-to-rock-burlap-in-home-decor-ideas-3-554×757.jpg

https://www.etsy.com/listing/200732572/10x-rustic-burlap-and-lace-covered-mason?utm_source=OpenGraph&utm_medium=PageTools&utm_campaign=Share

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.