Culoarea anului 2013 in amenajari interioare

Compania Pantone a desemnat verdele smarald culoarea anului 2013 in toate domeniile de activitate, de exemplu in amenajari interioare. housetohome1In cele ce urmeaza o sa descoperim impreuna cum sa folosim in mod inteligent aceasta culoare in designul interior.

 

Verdele smarald este o culoare care transmite eleganta si prospetime. Poate reprezenta alegerea ideala in amenajari interioare, mai ales ca primavara se pregateste sa ne intampine. Daca aveti in plan o reamenajare, va sfatuiesc sa luati in calcul aceasta culoare superba.

 

Verdele smarald: o culoare indrazneata in amenajari interioare

 

verdesmarald1In functie de preferintele dumneavoastra, puteti exploata aceasta culoare pentru a obtine un aspect modern si in tendinte.

Pentru dormitoare moderne, puteti opta pentru verde smarald pe perete, asortat cu o lenjerie de pat in aceeasi culoare. In cazul unui living modern, puteti miza pe accesorii: perne, draperii sau vaze.

 

O alegere indrazneata ar fi o canapanea verde smarald, care cu siguranta ar atrage toate privirile asupra ei. Puteti chiar condimenta incaperea prin decoratiuni interioare cu alte accente de culoare, cum ar fi roz fucsia sau albastru intens.

Daca ne dorim mai multa simplitate, putem alege un singur obiect de culoare verde smarald care sa fie piesa de rezistenta a intregii incaperi.

 

verdesmarald3In bucatarie, ar fi ideala combinatia alb si verde smarald regasita in piesele de mobilier, care sa creeze senzatia unui spatiu aerisit si in acelasi timp, modern.

 

Ce parere aveti de aceasta culoare in amenajari interioare? Ati fi tentat sa o folositi in amenajarile interioare?

 

Sursa foto:

http://palmbeachtots.com/item_3384/Gretchen-Emerald-Green-Twin-Duvet.htm

http://findingshibusa.com/2012/02/inspired-palette-8-emeralds.html

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.