Combinatia rosu si gri in amenajari interioare

Cand vine momentul sa ne gandim ce culoare sau combinatii de culori sa utilizam pentru amenajari interioare, este destul de greu sa ne hotaram. Un prim pas este sa cautati informatii cu privire la culori, sa va faceti o lista cu culorile preferate si apoi sa cautati poze specifice care sa va ofere o imagine reala.  

piesa de mobilier rosu
piesa de mobilier rosu

Tocmai de aceea, dorim sa va oferim o idee care poate o sa va inspire. Incercati combinatia rosu si gri pentru interioare surprinzatoare, deoarece aveti toate motivele. Dar mai intai haideti sa vedem care sunt propunerile noastre.

Rosu si gri: versatilitate in design interior

Aceste doua culori de interior pot oferi versatilitate in orice interior, deoarece se imprietenesc inevitabil cu orice stil de amenajare. Astfel, este foarte usor sa va jucati cu cele doua culori deoarece nu veti da gres atat de usor. Alegeti interioare moderne cu ajutorul unui covor mare rosu in living care va centra mai bine interiorul incaperii. La mijloc nici nu putea fi mai potrivita o canapea gri care sa invite la relaxare.

accent rosu
accent rosu

In cazul in care va doriti senzatia de mai multa lumina in incapere, optati pentru un decor care sa abunde in culoarea gri si mai putine tonuri de rosu. Astfel, rezumati-va doar la cateva elemente de impact minin precum perne rosiatice, perdea sau o masuta de cafea rosie care sa echilibreze balanta.

Culori primitoare in orice interior

Credeti ca cele doua culori pot fi utilizate doar in dormitor sau in living? Poate este momentul sa fiti mai creativi si sa experimentati mai mult. In amenajari bucatarii, combinatia rosu si gri poate fi destul de surprinzatoare.

gresie si faiante - rosu
gresie si faiante – rosu

Puteti miza pe corpuri de mobilier de culoare gri si scaune la masa de culoare rosie, care sa ofere o atmosfera primitoare. De asemenea si baia poate fi o incapere potrivita pentru aceasta combinatie de culori, trebuie doar un strop de imaginatie. O cada de culoare rosie are foarte bine in baie si ofera un design interior elegant.

Speram ca ideile noastre v-au inspirat sa amenajati cu stil si personalitate. Mult succes!

Sursa poze:

http://www.bernhardt.com/room.php?room=663&page=LR

http://www.digsdigs.com/photos/cool-red-and-grey-home-decor-ideas-37.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/cool-red-and-grey-home-decor-ideas-6.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/cool-red-and-grey-home-decor-ideas-2-554×554.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.