Cinewall-Multimedia

In fiecare domeniu este loc pentru schimbul de informatii, deoarece  mass-media joaca un rol deosebit de important ca mediator. Sistemul Cinewall  multimedia trebuie sa faca parte din mobilierul obligatorie a amenajarii interioare, deoarece ecranele plate sunt preferate in primul rand de cabinete, sali de asteptare, holuri de hotel, sali de conferinţe sau sali de cursuri.

Cu toate acestea, eleganta si rafinamentul unui apartament sufera considerabil indiferent daca este LCD sau  plasma, in cazul in care cablurile de alimentare  sunt vizibile. Acest sistem incearca sa ascunda salata de cabluri.

Cinewall este  panoul inovator pentru peretele unui apartament care poate fi foarte decorativ, cu  structuri simple si flexibile pentru a fi introduse cu usurinte in perete. Constructia permite o combinatie ordonata si corespunzatoare cu diverse aparate, inclusiv mascarea cablurilor. Mutarea acestor elemente decorative din lemn furniruit Cinewall se pot realiza in orice moment . Barele de jos montate lateral pot fi indepartate in orice moment si refiletat.

Cinewall multimedia este disponibil in diferite decoruri. Poate fi completat cu Mediaboard sau Set de usi.

 

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.