Chiuvete cu modele creative

Chiuveta este cunoscuta in principal pentru scopul ei functional si mai putin pentru cel decorativ. Cele mai multe persoane aleg chiuveta dupa caracteristici functionale si nu dupa cele estetice. Designul unei chiuvete este la fel de important ca alegerea unui corp de iluminat pentru living sau a patului din dormitor. Am ridicat amenajarea baii la rang de arta si am gasit cateva modele exceptionale de chiuvete pe care puteti sa le alegeti pentru baia dvs.

Chiuvete-cascada

Cu un design elegant si nonconformist, aceste modele de chiuvete sunt de-a dreptul dementiale! Aproape nu iti vine sa crezi ca sunt chiuvete pana nu le folosesti si iti dai seama ca sunt functionale. Aceste tipuri de chiuvete sunt spectaculoase, au forme de bazin neconventionale, iar robinetele montate pe pereti sunt uimitoare!

Chiuveta-spirala

chiuveta spirala
chiuveta spirala

Robusta, cu o forma care ne aduce aminte de casuta unui melc si potrivita unui stil de design sobru si avangardist, chiuveta-spirala ar putea fi oricand „senzatia” oricarei bai. Daca doriti sa amenajati baia intr-un mod special, atunci acest design de chiuveta este perfect!

Ceasca de cafea

Cum ar fi sa puteti combina pasiunea dvs. pentru cafea si in designul interior al unei bai? Daca pentru camera puteti opta pentru stickere decorative si in bucatarie puteti avea o colectie eleganta de cani si arome de cafea, in baie va puteti orienta spre…chiuveta! Designerii au gasit in sfarsit raspunsul pentru iubitorii de cafea si au inventat cel mai frumos si mai elegant design de chiuveta: cel in forma de ceasca de cafea. Nu numai atat, insa i-au oferit si o nuanta calda de ciocolatiu pentru a-i pune in evidenta liniile elegante si speciale!

chiuveta design ceasca de cafea
chiuveta design ceasca de cafea

Chiuveta-acvariu

Chiuveta-acvariu fascineaza de-a dreptul, fiind un festin colorat. Cu modele si elemente subacvatice, pestisori, alge si alte creaturi marine, veti fi purat imediat cu gandul la vacanta, la mare si la taramuri insorite.

Aceste modele si design-uri exceptionale de chiuvete sunt perfecte pentru cei care adora amenajarile neconventionale, moderne si unice! Alegerea modelului potrivit pentru chiuveta depinde de personalitatea fiecaruia, dar si de stilul de design pe care fiecare doreste sa il adopte. Lasa-ti imaginatia si creativitatea „sa curga” si alegeti cele mai nebunesti modele!

Sursa poze: http://www.seasonalhomedecoration.com/images/uniquewood-washbasin-maura-1.jpg

http://www.rensup.com/blog/assets/content/unusual-bathroom-basins-omvivo-2.jpg

http://www.hometone.com/wp-content/uploads/2012/07/brilliant_spiral_sink_and_wash_basin_design_zcizs.jpg

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.