Ce trebuie sa stii despre pardoseala 3D in design interior

Unul dintre cele mai spectaculoare si fascinante trenduri in design interior este pardoseala 3D. In mod sigur, acest tip de pardoseala va schimba complet interiorul si va oferi un plus de personalitate in amenajari interioare. Daca va doriti un interior original care capteaza atentia, pardoseala 3D este cu siguranta cea mai potrivita alegere!

Inovatie in design interior

pardoseala inspiratie 3D
pardoseala inspiratie 3D

In case moderne amenajate in stil eco friendly, pardoseala 3D se integreaza armonios in orice incapere. Acest tip de pardoseala reprezinta o suprafata plata si usoara, care ofera o utilizare practica in amenajari interioare. Suprafata este realizata dintr-un tip de polimer lichid care este aplicat pe pardoseala impreuna cu un imprimeu inspirat din natura. Dupa uscare, rezultatul va fi o pardoseala lucioasa, cu efecte supradimensionate care par cat se poate de reale. Datorita structurii din piatra decorativa, pardoseala nu miroase, se curata foarte usora, iar mobila masiva nu o compromite pe termen lung.

Cu toate ca efectul este unul confortabil si deosebit, pardoseala 3d va va costa mai mult decat variantele traditionale din comert. Pe langa acest lucru, utilizarea decorativa evidenta este de mare efect! Cine nu si-ar dori sa paseasca pe o pardoseala plina de viata, care iti transmite o stare pozitiva si un echilibru interior? Noi cu siguranta nu vom refuza!

Pardoseala 3D in amenajari interioare

frumusete si creativitate
frumusete si creativitate

Aspectul decorativ impresionant al pardoselii 3D permite o amenajare versatila in absolut orice spatiu din casa. Cu toate ca la inceput a fost utilizata in amenajare bai, si alte incaperi precum living sau dormitor cer amenajarea unei pardoseli dinamice, pline de viata. In plus, pardoseala 3d incepe sa fie vedeta in hoteluri de lux, restautante, birouri si centre de shopping. Utilizatorul poate alege ce tip de imprimeu doreste sa fie evidentiat pe aceasta pardoseala, inspirat din frumusetea naturii: animale, cascade, plante si flori, iarba, nisip etc.

Va dorim amenajari frumoase si creative!

Sursa poze: http://www.delaem-remont.ru/wp-content/uploads/floor-011.jpg

http://www.imperialae.com/gallery/3d_epoxy_floors.html

http://www.imperialae.com/gallery/3d_epoxy_floors-page3.html

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.