Câteva tendințe pentru 2023 în designul bucătăriei

Câteva tendințe pentru 2023 în designul bucătăriei

Stilul de design al bucătăriei ar trebui să combine o varietate de caracteristici: ar trebui să fie funcțional, practic și atractiv. Ca urmare, trebuie să luați în considerare cu atenție cele mai presante cerințe ale dumneavoastră, precum și spațiul pe care îl aveți accesibil înainte de a selecta un stil la modă. Dacă vă decideți să vă modificați designul bucătăriei în 2023, vă putem arăta cele mai populare tendințe.

Blaturile din piatră naturală - tendințele viitoare în bucătărie

blat piatra naturala

Blaturile din piatră naturală se află pe piață de câțiva ani, dar mulți oameni încă ezită în privința beneficiilor acestora din cauza fricii de ciobire după o utilizare îndelungată. Blaturile din piatră naturală sunt o soluție frumoasă și ușor de întreținut pentru bucătăria ta în 2023! Dacă sunt îngrijite corespunzător, acestea au o durată de viață lungă și pot fi reîmprospătate cu ușurință cu o simplă șlefuire, dacă sunt neglijate. Travertinul, granitul, ardezia și onixul se numără printre cele mai populare materiale pentru blaturi din piatră naturală.

Aragazul potrivit - ce se potrivește nevoilor mele?

O altă alegere majoră în materie de design de bucătărie în acest an este aragazul. În cazul aragazurilor combinate, plita funcționează pe gaz, iar cuptorul pe electricitate. Datorită acestui sistem inovator, aveți un control excelent asupra temperaturilor și metodelor de gătit.

Spre deosebire de anii trecuți, sobele sunt văzute acum ca un element decorativ care ar trebui să se potrivească cu stilul bucătăriei dumneavoastră. Modelele din acest an se vor axa pe aspect, iar tendința pare să fie pentru sobe care folosesc atât gazul, cât și electricitatea (cum ar fi tipurile cu inducție). Faceți cercetări pentru a găsi modelul care se potrivește nevoilor dumneavoastră!

Aragaz

Iluminatul - un aspect important al designului bucătăriei

Iluminatul potrivit poate face toată diferența în bucătăria dumneavoastră. În 2023, vom vedea o tendință către corpuri de iluminat mai funcționale și mai elegante. Luminile de sub dulap devin din ce în ce mai populare, deoarece oferă lumină concentrată exact acolo unde aveți nevoie. O altă opțiune populară este iluminatul suspendat, care poate adăuga o notă de stil bucătăriei dumneavoastră.

Aparate ascunse în bucătărie

Designerii au pregătit o nouă tendință de maximizare a spațiului din bucătărie: înlocuirea aparatelor încorporate cu cele ascunse. Acest concept nu este relativ nou, fiind deja implementat în unele stiluri de design de bucătărie, dar anul acesta va prinde mult mai bine și va fi folosit din ce în ce mai mult.

Electrocasnicele ascunse sunt de fapt aparate încorporate în mobilier, iar partea lor vizibilă are un finisaj similar cu cel al mobilierului în care se află. Astfel, când te uiți la ceea ce pare a fi o ușă de dulap, vei avea surpriza să găsești un frigider!

bucatarie moderna

Acestea sunt doar câteva dintre tendințele pe care ne așteptăm să le vedem în designul bucătăriilor în 2023. Fă câteva cercetări și găsește stilul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

Poate aveți chef să vă comandați noua bucătărie? Iată un articol care ar putea să vă placă:

www.constructii24.ro/cum sa comand mobilier de bucatarie individual

O mare varietate de blaturi de bucătărie pot fi găsite aici: https://www.piatraonline.ro/trepte-blaturi-glafuri/blaturi-baie-si-bucatarie

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.