Castiga spatiu cu amenajarea unui pat suspendat

Majoritatea persoanelor se confrunta cu spatiile mici din interiorul aparatamentelor. In fiecare incapere este nevoie sa apelam la trucuri pentru a compensa lipsa unui loc spatios. O idee neconvetionala in design interior este amenajarea unui pat suspendat, care sa ne permita libertate mare de miscare si castigarea de spatiu in incapere.

 

Pat suspendat: economie reala de spatiu

design minimal
design minimal

Intr-un apartament situat in Camden Borough, Londra creativitatea si inovatia au fost redate la un alt nivel. Amenajarea a fost gandita pentru intregul apartament, astfel incat fiecare incapere sa poata „respira” in voie.

 

 

pat dublu suspendat de tavan
pat dublu suspendat de tavan

Etajul este infatisat printr-un aranjament dormitor neconventional ilustrat de un mobilier suspendat. Scarile conduc la acest dormitor practic si la terasa acoperisului. Un pat dublu este suspendat de tavan si lumina patrunde cu usurinta inauntru datorita unui panou retractabil de sticla ce tine de acoperis. Mobilierul este confectionat din lemn masiv si este amenajat in conditii maxime de siguranta.

 

design interior
design interior

Apartamentul poate fi descris cu usurinta prin functionalitate si design minimal. La parter, o singur camera a fost divizata in doua: birou si living, redate prin prezenta unui scaun, birou, masuta si canapea. In incaperea alaturata, un singur spatiu a fost impartit in trei zone: bucatarie, hol si baie. Aceasta amenajare este cu totul si cu totul speciala, iar spatiul castigat se poate observa cu usurinta. Apartamentul este potrivit pentru o singura persoana, sau chiar pentru un cuplu de tineri proaspat casatoriti, cu gusturi neconventionale.

Din intregul apartament, noi am apreciat cel mai mult prezenta patului suspendat. Dumneavoastra ce parere aveti de acest pat suspendat? Credeti ca vom vedea si pe la noi un astfel de mobilier?

 

Sursa poze:http://www.home-designing.com/wp-content/uploads/2013/08/suspended-bedroom-1.png

http://www.home-designing.com/wp-content/uploads/2013/08/suspended-bed-over-living-space-4.png

http://www.home-designing.com/wp-content/uploads/2013/08/staircase-suspended-bed-rooftop-3.png

http://www.home-designing.com/wp-content/uploads/2013/08/kitchen-dining-combination-space-5.png

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.