Cap de dus inovativ pentru baie

Cu totii cunoastem faptul ca, o baie este o necesitate zilnica. Dar nu si pentru copii….. ei se cam “ascund” de apa …

A lua un dus rapid va fi mult mai distractiv pentru copii cu decorul potrivit in baie. Copilul si copiii vor avea nevoie de mai multe obiecte interesante  in baie, pentru a le putea  convinge cu usurinta sa ia o baie sau dus de bunavoie. O idee ar fi acest cap de dus Froggy (broasca), care ofera amuzament  copiilor dvs., dar deasemenea si un design aparte baii in care este montat.

cap de dus Froggy
cap de dus Froggy

Acest cap de dus Froggy are culori dragute, luminoase, rosu si alb, dar domina verdele, fiind conceput ca inlocuitor de cap de dus, pur si simplu se ataseaza la dusul dvs. elegant si sofisticat din baie. Face ca baia sa devina mai distractiva, cu modelul de broasca jucausa, cu ochii bulbucati si culori vibrante. Puteti sa-l inlocuiti cu usurinta, atunci cand copiii au crescut sau  s-au plictisit, astfel puteti sa reveniti la designul anterior. Produsul este realizat de catre o firma germana, Handgrohe, pe langa alte produse interesante, cum ar fi  robinete, sisteme de dusuri, etc.

Caracteristici ale capului de dus Froggy:

  • diametru  cap de dus: 100 mm,
  • schimbare mod de pulverizare prin rotirea discului cu jet,
  • tipuri de jet: RainAir, WhirlAir sau mix,
  • debit maxim la 3 bar: 9 l/ minut,
  • compatibil cu boilere

Desi nu este din punct de vedere tehnic o  jucarie, aceasta va fi considerat cu siguranta o companie prietenoasa pentru prichindeii dvs., care vor dori sa viziteze din cand in cand.

Ca sa fiu sincera, eu imi pot imagina chiar si adulti care isi doresc sa adauge in baia lor capul de dus Froggy, ca si o piesa de decor baie funky. Ce credeti?

Sursa poze: http://www.hansgrohe.de/productdetail.html?category=C0000000000203&model=28545XXX&lang=de_DE

 

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.