Canapea: 5 modele inedite pentru living

Canapeaua este o piesa de mobilier indispensabila in orice living. Reprezinta un element cheie pentru primirea invitatilor, dar si pentru zilele lenese in care ne dorim sa pierdem timpul la televizor pe o canapea confortabila. O canapea simpla este mult prea comuna, asadar astazi va propunem 5 modele de canapele care sa va inspire in amenajarea unui living surprinzator.

 

1. Canapea asemanatoare unei masini sport

 asemanatoare unei masini sport
asemanatoare unei masini sport

Barbatii pasionati de masini de lux cu siguranta nu vor ezita sa achizitioneze aceasta mobila living. Cu un design neconventional care pare desprins dintr-o masina sport, canapeaua este realizata din piele naturala. Acest model de canapea asigura nu doar un design interior impresionant, ci si un nivel de confort ridicat datorita materialelor de calitate.

 

2. Rosu si X

model X-O
model X-O

Aceasta canapea este un design de produs unic, care ne-a dus cu gandul la binecunoscutul joc „X si 0”. Elementul „X” joaca rolul de spatar, ceea ce ajuta la stabilirea unui confort ridicat in living. Canapeaua este realizata in rosu aprins, culoare care capteaza atentia si ofera un plus de eleganta unui interior.

 

3. Canapea cu maini

In amenajari living, acest model de canapea cu siguranta va transforma incaperea intr-un spatiu contemporan. Daca aveti o personalitate curajoasa si nonconformista, alegeti acest mobilier de colectie ideal in locuintele atipice.

 

4. Canapea cu spatii de depozitare

 cu spatii de depozitare
cu spatii de depozitare

Cu aceasta canapea atipica veti putea asigura un element practic si functional in living-ul dumneavoastra. Include numeroase spatii de depozitare in fata si in partile necesare, pentru a va stoca revistele si cartile preferate mereu la indemana.

 

5. Un plus de culoare in orice living

 in culori
in culori

Invingeti monotonia din living cu ajutorul acestei canapele compusa din mai multe perne pufoase si colorate. Datorita acestor perne de dimensiuni mari, va veti putea bucura de confort maxim de fiecare data. Asadar, aceasta canapea este solutia ideala pentru zilele in care tanjiti dupa relaxare si odihna.

 

Ce parere aveti de aceste 5 modele de canapele? Care v-a atras atentia in mod deosebit?

Sursa poze: http://www.digsdigs.com/photos/stylish-and-creative-sofa-designs-30.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/stylish-and-creative-sofa-designs-26.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/stylish-and-creative-sofa-designs-5.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/stylish-and-creative-sofa-designs-21.jpg

http://www.digsdigs.com/photos/stylish-and-creative-sofa-designs-11.jpg

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.