Camere copii de inspiratie acvatica

 Lumea acvatica va fi mereu o sursa nesfarsita de inspiratie cand vine vorba de design interior. Datorita faptului ca este o tema creativa si vesela, care foloseste tonuri versatile de culoare, poate fi integrata cu usurinta in orice incapere din casa.

 Pentru camera copiilor, lumea acvatica este o tema ideala care inspira multa buna dispozitie. Cu siguranta copilul vostru va avea cel putin un motiv de a zambi zilnic. Haideti sa vedem ce presupune acest stil de amenajare.

 

Tema acvatica: culori si veselie

inspiratie acvatica
inspiratie acvatica

Pentru lumea acvatica se pot folosi mai multe culori de interior care sa redea cu succes starea acestui stil. Combinatia dintre alb, rosu si albastru va avea mereu un efect surprinzator si va aminti de zilele calduroase la plaja, in care ne bucuram de marea de un albastru clar. Aceste culori se pot folosi in camera copilului, trebuie doar sa va jucati cu creativitatea.

De asemenea, puteti apela la paleta albastru si galben, pentru a reda un interior plin de viata. Pentru pereti, puteti apela la stickere decorative din lumea acvatica precum pesti sau vegetatie marina. Intrebati-l si pe cel mic ce i-ar placea mai mult, pana la urma va petrece mult timp in noua sa camera.

inspiratie acvatica
inspiratie acvatica

In ceea ce priveste mobila, este bine sa optati in general pentru modele cat mai simple, care sa poate fi integrate cu usurinta in incapere ca un tot unitar. Patul este o piesa de mobilier care merita o atentie deosebita. Astfel, stilul acvatic poate fi completat de un pat in forma de barca sau unul colorat, care sa ofere o atmosfera relaxanta. Cu siguranta, cel mic va simti ca pluteste la propriu intr-un astfel de pat.

 

Elemente din lumea acvatica

Acest stil necesita apelarea la elemente specifice din mediul acvatic. Pentru camera copilului, nu este deloc greu sa apelati la decoratiuni interioare pe gustul sau. O idee accesibila este sa achizitionati perne care redau lumea acvatica intr-un mod hazliu.

inspiratie acvatica
inspiratie acvatica

Va puteti inspira si din desene animate cu aceasta tema precum Mica Sirena, Finding Nemo, Shark Tale etc. In plus, jucariile de plus marine se gasesc usor in orice magazin de profil. Iata cat de usor putem transforma camera copilului intr-un spatiu relaxant si vesel!

Voi ce parere aveti? V-ar placea o astfel de tema in camera copilului?

Sursa poze:http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/01/s3.jpg

http://www.amazinginteriordesign.com/wp-content/uploads/2014/01/s1.jpg

http://www.pinterest.com/pin/175429347957940917/

http://www.pinterest.com/pin/532198880935434527/

Daniel P. Hirschi

Autor și fondator al constructii24.ro Scriu aici cu entuziasm despre ultimele noutăți în materie de design interior, construcție de mobilier, arhitectură și grădinărit.