Camera copilului: Design cu masini sport pentru camere de baieti

Amenajarea camerei copilului reprezinta de cele mai multe ori un proiect dificil, carora parintii ii acorda o atentie deosebita. Cel mai important lucru de care trebuie sa tina seama parintii care doresc sa amenajeze camera copilului este faptul ca spatiul creat trebuie sa ii reflecte acestuia personalitatea.

Daca acesta este pasionat de stele, spatiu si planete, un decor cu astfel de elemente ii va umple sufletul de bucurie. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care acesta este pasionat de masinute. Daca doriti sa ii faceti o surpriza celui mic si vreti sa ii amenajati camera cu un decor cu masini sport, v-am pregatit cateva idei deosebite pe care le puteti lua in considerare.

Mobilier in camera copilului

Masinile sport sunt o sursa inepuizabila de inspiratie pentru amenajarea camerei unui copil, iar una din cele mai speciale idei o reprezinta alegerea mobilierului cu design „sport”. Culoarea cea mai potrivita pentru piesele de mobilier dintr-o camera cu acest design este rosu. Mobilierul poate avea culoarea rosie, eventual cu un autocolant cu steagul alb-negru de la linia de pornire in cursa si manere in forma de roti.

Elementul central al camerei cu design cu masini sport il reprezinta patul, pe care il puteti alege sub forma unei masini sport. In cazul in care nu doriti sa optati pentru un pat cu forma de masina, puteti alege sa vopsiti patul astfel incat sa dobandeasca aspect de automobil.

 

decor cu masini sport
decor cu masini sport

Stickere si autocolante pentru pereti

Pentru a integra masinile sport in designul camerei celui mic puteti decora peretii cu stickere decorative si autocolante cu masini si curse de masini. Un alta idee speciala pentru a decora peretii cu masini sport, ar fi sa apelati la un artist priceput, care poate picta un perete intreg cu o scena care imortalizeaza o cursa de masini. Aceasta idee este mai costisitoare decat decorarea cu stickere si autocolante pentru pereti, insa rezultatul final este mult mai spectaculos.

 

Decoratiuni

Alte idei de amenajare la care puteti apela se refera la decoratiuni si accesorii cu masini sport: corpuri de iluminat, lenjerie de pat, covor, perdele, etc. Cel mai important lucru se refera la faptul ca este bine sa pastrati un echilibru in amenajare si sa evitati incarcarea camerei copilului numai cu masini sport. Alegeti unul sau doua puncte centrale cu aceasta tema si variatiuni mai simple pentru alte elemente.

Sursa poze: http://www.homegue.com/wp-content/uploads/2011/05/race_car_shaped_kid_bed_06.jpg

http://www.interiorclip.com/interior-image/2013-nice-sport-and-race-car-beds-for-kids-bedroom-design.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.