Bucura-te de un decor tropical, de vacanta

In orice moment va puteti bucura de un iz proaspat de concediu, cu marea in gand si fosnetul vantului in surdina. Decor tropical utilizat in amenajari interioare va completa imaginea de ansamblu: o incapere care inspira vacanta in adevaratul sens al cuvantului!

 Design interior cu iz tropical

decor tropical in living
decor tropical in living

Inca ne bucuram de vara, chiar daca anul acesta nu prea si-a facut simtita prezenta. Cu toate acestea, ideile de amenajare sunt numeroase si entuziasmul creste de fiecare data. Pentru un decor tropical – reprezentat de frunzis tropical-, interiorul cere o nota proaspata, indiferent de sezon. Acest imprimeu plin de viata poate fi incorporat in design interior folosind in principal culoarea verde. Puteti face oricand combinatii cu alte culori placute precum galben sau alb.

Puteti opta pentru un mobilier verde regasit in noptiera din dormitor sau masuta de cafea din living. Materialele preferate sunt lemnul, bambusul sau ratanul. De asemenea, puteti alege imprimeul in aceasta tema care revigoreaza orice interior. Livingul poate fi imbracat in haine de vacanta cu ajutorul unei canapele cu imprimeu tropical. Astfel, centrul incaperii va fi o adevarata oaza de relaxare si va invita la rasfat complet.

 

Accente tropicale in amenajari interioare

Niciun interior nu poate fi complet fara decoratiuni interioare. Cand vorbim de un decor tropical, lista este lunga. In amenajari dormitoare, materialele textile precum draperiile lungi, lenjeria de pat sau cateva perne in stil tropical nu trebuie sa lipseasca. Nu numai ca ofera un design interior plin de viata, insa asigura si o atmosfera relaxanta.

 

De asemenea, un decor tropical poate fi combinat amical cu stilul safari reprezentat de plante tropicale mari si bogate, dar si decoratiuni interioare din regnul animal. Decorul poate fi completat de cateva accente tropicale precum un covor cu imprimeu tropical sau tablouri cu imagini de pe insula mult visata.

Iata cum vacanta pare mult mai aproape decat credeti cu ajutorul unui decor tropical. Astfel, veti dori ca vara sa nu se mai termine niciodata!

Sursa poze:

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/01/greenery-in-a-tropical-living-room.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/01/bedding-green-banana-leaf-style.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/01/green-table-cream-decor.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/01/kitchen-island-flower-vase.jpg

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.