Bucatarie multifunctionala cu lungime de 6.5 m

Bucataria castiga tot mai des si devine punctul central al casei, locuintei noastre. Cu aparatia unui nou stil de viata, bucataria este locul in care familia si prietenii se aduna, pentru a gusta din bunatatile pregatite si pentru discutii. Astfel bucataria trebuie sa devina tot mai functionala, sa indeplineasca cat mai multe functii, dar in primul si primul rand sa fie cat mai mare, cat mai incapatoare.

 

accesoriu bucatarie : hota
accesoriu bucatarie : hota

Pentru a raspunde la cerintele clientilor, producatorii japonezi de la Toyo Kitchen Style au lansat pe piata cea mai lunga bucatarie. Dimensiunea acestei bucatarii este de 6490 (lungime) mm x 1460 (latime) mm si culoare gri, fabricat intr-un continuu element complet plat. Poarta denumirea de Mega Kitchen si conform producatorilor este destinat pentru intruniri cu prietenii, familia. Eliminand granitele dintre partea spatiului de gatit si partea de luat masa facilizeaza comunicarea.
Mega Hood este hota care vine impreuna cu aceasta bucatarie, iar latimea acestuia este identica cu latimea bucatariei, adica 1460 mm.

Bucatarie – functionalitate si stil

accesoriu bucatarie : robinet
accesoriu bucatarie : robinet

7Seven este bateria inclusa, perfect pentru acest tip de bucatarie , deoarece datorita rotatiei de 360°C, permite accesul la apa din orice pozitie.

Un video demonstrativ despre cum functioneaza bateria de robinet vedeti aici: https://www.youtube.com/watch?v=1sZLPwqYu98

La o astfel de bucatarie au loc sa gateasca doua familii, sa ia masa sau de a petrece timpul perfect in bucatarie. Familia si prietenii impreuna gatesc, mananca si se bucura de viata.

Sursa poze: http://www.toyokitchen.co.jp/news/en/20150425105107.html
http://www.toyokitchen.co.jp/en/collection/kitchen/design/megakitchen.html

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.