img
Home / MOBILA DE LUX / DESIGN INTERIOARE / Bambus: material exotic in design interior

Bambus: material exotic in design interior

Atmosfera unei incaperi este oferita de stilul de amenajare, culorile alese, decoratiunile interioare, dar si mobilierul pe care il alegeti. Pentru a oferi un aer proaspat si exotic in incapere, va recomandam sa apelati la bambus, un material care surprinde placut orice privire.

 

Avantaje mobilier din bambus

rezistenta in timp
rezistenta in timp

Unul dintre avantajele acestui tip de material folosit in design interior este rezistenta sa in timp. Indiferent de climat si de accidentele in interiorul casei, bambusul este durabil si nu-si schimba forma. De aceea, este alegerea perfecta atat pentru interioare, cat si pentru amenajarile exterioare pe terasa sau in gradina.

Bambus este un material foarte usor, care ofera interioare spatioase si luminoase. Tulpinile sale goale din interior sunt cele exploatate in redarea unui mobilier usor, care poate fi imprietenit cu numeroase stiluri de amenajare. Un mobilier din material natural si simplu, care ofera o nota de rafinament in interioare moderne.

noptiera din bambus
noptiera din bambus

Versatilitatea este o calitate la care acest material exceleaza. Mobilierul din bambus se integreaza cu usurinta in stilul de amenajare oriental, rustic, dar si in cel modern, minimalist. In plus, acesta poate fi gasit in diferite culori si varietati care sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi. Bambusul poate atrage privirile in orice incapere din casa. Poate fi folosit chiar si pardoseala, deoarece apa nu constituie un impediment in degradarea sa.

 

Piese de mobilier delicate in amenajari interioare

Bambus este un material care poate fi integrat in orice piesa de mobilier. In dormitoare, patul este o sursa adevarata de liniste si relaxare, datorita acestui material. In amenajari bucatarii, bambusul ofera o atmosfera placuta si luminoasa, in zilele creative de gatit. Acest material pare a fi realizat special pentru bai, deoarece nu veti avea probleme legate de patrunderea apei in mobila.

Asadar, bambusul este materialul ideal care reprezinta alegerea perfecta in orice interior. Voi v-ati gandit in ce incapere o sa-l utilizati?

 

Sursa poze: http://www.pinterest.com/pin/187814246933044544/

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2013/11/modern-patio-bamboo-furniture.jpg

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2013/11/bamboo-night-stand.jpg

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar