Baie cu placi din micro-ciment -idei de design unic pentru fanii fotbalului

Acest articol este pentru fanii fotbalului, pentru cei care doresc o amenajare interioara exclusivista in baie.
La alegerea de accesorii de baie  mereu ne gandim ce sa alegem pentru ca totul sa fie in armonie cu iluminatul din baie, culoarea peretilor, etc. amenajare baieStudioul spaniol de amenajari interioare Egue y Seta a realizat la cerere o baie foarte speciala – tema fiind fotbalul.

Baie – teren de fotbal

In baia conceputa pentru cei tanari tema unica este fotbalul: placi de  micro-ciment   de culoarea terenului de fotbal – verde, cu  imitatie de linii de delimitare a terenului. Dulapuri personalizate din metal, banci, ceas de perete personalizat, cada de baie amuzanta, avand forma si modelul de minge de fotbal. Imitarea plaselor portilor se regaseste in decorarea tavanului. Astfel  obtinem un design de baie unic. Placile de micro-ciment sunt foarte subtiri, avand doar 1-2 mm strat de grosime de ciment special. Pot fi utilizate pe pardoseli, pereti si alte suprafete. Disponibile in diferite culori natur astfel creand o ambianta placuta, naturala si colorata. Sa lasam pozele sa vorbeasca de la sine…. Tu  ti-ai dori o astfel de baie? Te-ar aventura sa realizez un design de baie asa special? Sau ai alte idei `trasnite` privind amenajare baie? Parerea ta conteaza mult pentru noi…..   Arhitecti:  Egue y Seta-Daniel Pérez + Felipe Araujo Sursa articol original: http://www.egueyseta.com/?projects=juego-limpio-f-c-casa-decor-madrid-2010 Poze articol:  http://vicugo.com/arquitectura/a-2/  

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.