Atmosfera de primavara in fiecare locuinta

In sfarsit, a venit primavara! Acest anotimp minunat vine cu culori calde, cu verdeata proaspata, parfum din florile care incep sa infloreasca, zumzetul albinelor si cantat de pasarele. Natura se trezeste si incepe sa respire. Pretutindeni se inverzesc si infloresc plantele in jurul nostru, iar zilele se lungesc si se incalzesc considerabil si devin mai insorite.

Sigur ca fiecare ar dori sa aiba sentimentul de primavara in propria locuinta. Aduceti-va bunastare si energie pozitiva, cu natura care se trezeste la viata, in locuinta dvs.! Pentru aceasta, este nevoie doar de cateva obiecte, materiale, accesorii, un pic de creativitate si inspiratie din natura. Mai ales, primavara creeaza o multime de oportunitati de a oferi propiei locuinte o noua prospetime. Culori delicate, proaspete si materiale cu decoruri frumoase, colorate pot fi folosite oriunde in acest anotimp fermecator.

Living Wall@mannewaar
Living Wall@mannewaar

Fie sufragerie, bucatarie, baie, hol, camera copiilor sau dormitor culorile luminoase ofera oricarei camera o atmosfera primitoare.

In casele cu pereti albi puteti schimba atmosfera cu cateva accesorii colorate. Cateva perne, vaze cu flori proaspete, un mic covoras sau perdele colorate sunt deajuns sa schimbati intreaga atmosfera a camerei. Culori delicate si tesaturi usoare raspandesc  impresia de prospetime si de bunastare. Tatuaje de perete cu modele florale ofera accente revigorante. De asemenea, vaze colorate, boluri si ulcioare ofera o stare de spirit de primavara. Chiar si cu unele materiale inovatoare, cum ar fi: tapete, panouri sau lambriuri de perete si pardoseli de design putem evoca o schimbare primavaratica in locuinta noastra.

Vestitorii primaverii care incep sa infloreasca sunt cei mai buni pentru inspiratia noastra.

Living room with sun@Robbie 1
Living room with sun@Robbie 1

Decorarea spatiilor de locuit cu flori de primavara, cum ar fi zambile, branduse, ghiocei, viorele, lalele sau narcise transforma orice camera intr-o oaza de parfum. De exemplu: un buchet de flori in culoarea de trend violet poate fi, de asemenea, un ideal punct de atractie pentru camera de zi.

Cine nu isi doreste acum lumina calda, muguri delicati, aer parfumat si un soare cald de primavara? Primavara trezeste in noi sentimente de iubire, bucurie si optimism. Lasati-va inspirati de cel mai vesel dar totodata romantic anotimp! Mult succes la decorarea locuintei dvs.!

 

Poza articol Flickr: @Wonderlane

Daniel P. Hirschi

Sunt născut în Elveția în 1967 și locuiesc în România din 2005. Sunt proprietar de mai multe mici afaceri și digital marketer. Sunt, de asemenea, un scriitor entuziast și un adept al noilor tehnologii. Îmi place să dezvolt idei noi, care sunt individuale și cu care îi pot ajuta pe cititorii mei.